Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Amita Motion: Με θετική ενέργεια στη Θεσσαλονίκη
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Amita Motion διοργανώνει την περιοδεία θετικής ενέργειας «It’s my live», με τρίτο σταθμό της, την Τετάρτη, τη Θεσσαλονίκη
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Amita Motion διοργανώνει την περιοδεία θετικής ενέργειας «It’s my live», με τρίτο σταθμό της τη Θεσσαλονίκη. Την Τετάρτη 27 Ιουλίου στην Α’ προβλήτα του Ο.Λ.Θ στις 18:00 θα ξεκινήσει το πιο θετικό party του καλοκαιριού και θα γεμίσει την πόλη της Θεσσαλονίκης με ρυθμό, παιχνίδια στην Gameland, απολαυστικά happenings, ενώ αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται να μας παρασύρουν και να μας γεμίσουν με αισιοδοξία και θετική ενέργεια.
Το live θα ανοίξει το συγκρότημα «2 Λάμδα» που επελέγη από το positive crew που ανέδειξε το κοινό μετά από ψηφοφορία και θα προετοιμάσει το κοινό για μια συναρπαστική βραδιά. Στη συνέχεια οι Goin’ Through με τους NEBMA, τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα, οι Professional Sinnerz με τον Κόμη Χ και τους Enola Str8, οι Playmen και η Ήβη Αδάμου υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίε ς, ενώ special guest εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι Vegas, που αναμένεται να ενθουσιάσουν το κοινό της Θεσσαλονίκης με τη σκηνική τους παρουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου