Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

              
Διαπιστώσεις ενός αφελούς Δημότη του Δήμου Χαλκηδόνος
Διαπίστωση 1η
Δήμαρχε, βγήκες χθες στο real fm και απαντώντας  στην εκπομπή των Τσιομπάνογλου και Καραπαναγιωτίδου σχετικά με τους σηματοδότες που πρέπει να υπάρχουν στην διασταύρωση με την Ελεούσα και τα άλλα χωρία που  πρέπει να βγαίνουν οι κάτοικοι από δευτερεύοντες δρόμους στην εθνική οδό και να μην θρηνούμε κάθε λίγο και ένα θύμα, έκανες μόνο διαπιστώσεις και είπες ότι για όλα ευθύνεται η μεγάλη κυκλοφορία των φορτηγών που θέλουν να παρακάμψουν τα διόδια των  Μαλγάρων.
Στη θέση που είσαι  Δήμαρχε, δεν είσαι για να κάνεις διαπιστώσεις που κάνουμε όλοι εμείς που δεν είμαστε στην διοίκηση του Δήμου, αλλά εσύ πρέπει να δίνεις λύσεις πράγμα που δεν βλέπουμε να κάνεις και από λόγια έχουμε χορτάσει ποια από όλους σας, έργα δεν βλέπουμε.
Διαπίστωση 2η
Δήμαρχε μήπως ξέχασες ότι είσαι Δήμαρχος του Δήμου Χαλκηδόνος που αποτελείτε από 17 χωριά και δεν είσαι μόνο Δήμαρχος των Κουφαλίων ;
Μπορεί η έδρα του Δήμου να είναι στα Κουφάλια αλλά εσύ δεν είσαι Δήμαρχος μόνο στα Κουφάλια , που είναι η αξιοκρατία και προεκλογική σου δέσμευση για ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών ;
Προσλήψεις προσωπικού σε υπηρεσίες του Δήμου  κατά 80% από τα Κουφάλια , μεταφορά σιγά σιγά όλων των δημοσίων και δημοτικών υπηρεσιών στα Κουφάλια  ωραία ισόρροπη ανάπτυξη !!!!!
Διαπίστωση 3η
Μπορεί από το Δημαρχείο, μετά από την αντίδραση του κ. Βαϊνα  στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, να αφαιρέσατε  από την πινακίδα που έγραφε ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ  την λέξη Κουφάλια και να αφήσατε την λέξη Δημαρχείο αλλά ένας αφελής όπως είμαι εγώ όταν δω μόνο την λέξη Δημαρχείο θα αρχίσω να αναρωτιέμαι  είναι το Δημαρχείο ποιού δήμου ; όνομα δεν έχει αυτός ο Δήμος ;
Το βρήκα τελικά είναι το Δημαρχείο του Δήμου Κανένας . (Ομήρου Οδύσσεια)

7 σχόλια:

  1. Σωστό είναι αυτό που λες . Στην ερώτηση που του έκαναν γιατί αφού πρόκειται για δυο διασταυρώσεις σφαγείο δε μπαίνουν φανάρια αυτός είπε πως "υπάρχει μελέτη για ανισόπεδους κόμβους και θα κοστίσουν 120 εκατομμύρια αλλα δεν υπάρχουν τα λεφτά και μπλα μπλα" και αυτά περί νταλίκες και διόδια που είπε ήταν καθαρά κωλοτούμπα και απέφυγε να πάρει θέση καθαρά. Δλδ άμα βάλεις Παναγιώτη τα φανάρια μπας και σωθεί ο άνθρωπος από την Ελεούσα , το Βαλτοχώρι αλλα και τη Νεα ζωή και το Ζορμπά τα οποία και θα βγάλεις αμα κάνεις γέφυρες τι έγινε? Επίσης πρέπει κατα τη γνώμη μου να ερωτηθούν και οι Νικόπουλος Τσιτουρίδης και λοιποί τοπικοί "άρχοντες" πάρεδροι αλλα και κομματάρχες γιατί ΔΕΝ έγινε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια , τι ενέργειες έκαναν , και πως μπορούν να βοηθήσουν σήμερα.
    Ερώτηση στο BLOG . Αν συγκεντρώσουμε χρήματα εμείς οι κοντοχωριανοί και αγοράσουμε τα φανάρια ο Δήμος θα τα τοποθετήσει ? θα κολλήσει στην περιφέρεια ? ή μήπως θα κολλήσει στην επιλογή των χρωμάτων που θα έχουν τα φανάρια?

    Ο συγκεντρωτισμός εξουσιών στα κεφαλοχώρια είναι οτι χειρότερο .
    Τα μικρά χωριά του Δήμου κατα πως φαίνεται είναι θέμα λίγων χρόνων να εχουν την τύχη της Λειβαδίτσας.
    Βάλε δημόσιες υπηρεσίες Παναγιώτη στα μικρά χωριά ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά αλλα να αισθανθούν και οι άνθρωποι πως υπάρχουν και είναι ισότιμοι με τους Κουφαλιώτες , Χαλκηδωνιώτες Αγιότες αλλα και να σταματήσει η αντιπαλότητα , ο τοπικισμός και η οσμές μίζας .
    Αμα αυτό το φανάρι ήταν να μπεί σε ένα απο τα 3 μεγάλα χωριά δεν θα υπήρχε κατα τη γνώμη μου θέμα .
    Απο οτι φαίνεται όμως η ζωή του Ανθρώπου απο το Βαλτοχώρι είναι κατα πολύ φθηνότερη απο του Κουφαλιώτη.
    ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε αυτα που λες τα συνυπογράφω και εγω μεχρι την τελευταια λέξη, μακαρι ολοι μαζι να μπορεσουμε να κανουμε κατι για τα χωριά μας.

    ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ta lete pedia alla gia tous thanatous mesa ston agio athanasio dimotwn apo trena logw ellipsis simansis, den trexei tipota?
    ton arampatzi giati ton exete sinexeia stin apexw?
    rwtw egw twra..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε κολλητε με τους πεθαμενους πολιτικα σαν τον αρμαπτζη τι να ασχοληθούν; παει αυτος μας τελειωσε, περσινα ξυνα σταφυλια, με τους νεους τι γινετε ομως που κανουν τα ιδια ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pethamenos o arxigos tis mizonos antipolitefsis sto dimo kai pithanos ipopsifios vouleftis stis epomenes ekloges?
    de nomizw taki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πλέον σίγουρο, ο Αραμπατζής υποψήφιος βουλευτής β' Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε το ΟΚ από τη Ριγηλής.
    Έσωσε το Δήμο πάει να σώσει και τη Χώρα τώρα :)
    Θεός φυλάξει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα είναι ο Αραμπατζής και ο κάθε Αραμπατζής ή η συγκεντρωτική και τοπικιστική εξουσία στα κεφαλοχώρια σε βάρος των μικρότερων χωριών? Και αυτ'ο που λέει ο φίλος για την επικίνδυνη διάβαση είναι σοβαρό.. το μέλλον του κάθε τοπικού πολιτικάντη , αυτού και των περί αυτόν τσανακιών είναι αδιάφορο (για μένα τουλάχιστον)
    ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή