Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Επεισοδιακή καταδίωξη 20χρονου λαθροδιακινητή
 
Με το αυτοκίνητο που έκλεψε μετέφερε συνολικά έξι παράνομους μετανάστες
Έναν 20χρονο λαθροδιακινητή συνέλαβαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταδίωξη στην Εγνατία οδό. Με το αυτοκίνητο που έκλεψε μετέφερε συνολικά έξι παράνομους μετανάστες.
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, συνέλαβαν τον 20χρονο αλλοδαπό λαθροδιακινητή, ως μέλος κυκλώματος που δραστηριοποιούταν στην παράνομη είσοδο, διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση λαθρομεταναστών, στο εσωτερικό της χώρας.
Συγκεκριμένα, η σύλληψη έγινε χθες το απόγευμα, όταν όχημα που κινούταν στην Εγνατία Οδό (κόμβος Σοχού), κίνησε τις υποψίες αστυνομικών.
Αν και οι αστυνομικοί έκαναν σήμα για να σταματήσει, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.
Το καταδιωκόμενο όχημα ακινητοποιήθηκε τελικά στην εθνική οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (έξοδος Σταυρούπολης) και συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός.
Όπως διαπιστώθηκε, εκτός του 20χρονου λαθροδιακινητή, στο όχημα επέβαιναν έξι παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, είχε κλαπεί πριν από τρεις ημέρες από το Κορωπί Αττικής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου