Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013


Καθημερινά & Άλλα….




Παράπονα , πολλά παράπονα ακούμε από δημότες μας για την απόφαση του Δήμαρχου και του αρμόδιου αντιδημάρχου να σβήνουν τα φώτα στους δρόμους και στους δημόσιους χώρους στις 4 το πρωί, και να ανάβουν το βράδυ μια ώρα αργότερα από την ώρα που ήταν ρυθμισμένα να ανάβουν, και δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις και όπου μπορούσε να γίνε ρύθμιση  μια λάμπα ανάβει και η αμέσως επόμενη όχι. Και όλα αυτά  τα κάνουν  για λόγους οικονομίας λένε ,όταν πριν λίγες  μέρες ψήφισαν αύξηση των τελών  φωτισμού και καθαριότητας   για την καλύτερη λέει παροχή υπηρεσιών στον δημότη, τελικά μας δουλεύουν κανονικά. .

Και ερχόμαστε τώρα στο δια ταύτα, θα μπορούσε να μας πει ο Δήμαρχος και ο κάθε αναρμόδιος που σκέφτηκε την λύση αυτή, για οικονομία όπως λένε, αν έχουν ξυπνήσει ποτέ  στις 4 το πρωί για να πάνε στην δουλεία τους στις 5 όπως κάνουν καθημερινά πολλές γυναίκες και άντρες  ,  ή γυρίζουν την ώρα αυτή από την άλλη πλευρά στο κρεβάτι τους ;

Γιατί κύριοι ανεύθυνο - υπεύθυνοι αν ξυπνήσετε στις 4 το πρωί και κάνετε μια βόλτα   στους δρόμους των χωριών του δήμου, αφού πήρατε την απόφαση να σβήνει στις 4 ο δημόσιος φωτισμός, θα τρομοκρατηθείτε από το σκοτάδι που επικρατεί και θα το σκεφτείτε πολύ να προχωρήσετε κάποια μέτρα  μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.
Καλά θα κάνετε λοιπόν να πάρετε πίσω την απόφαση αυτή πριν έχουμε  επιθέσεις σε ανύποπτους δημότες μας που πηγαίνουν στις δουλειές τους ,από εγκληματικά στοιχεία που θα εκμεταλλευτούν το απόλυτο σκοτάδι που επικρατεί εκείνη την ώρα.

Και σε τελική ανάλυση Κύριοι της διοίκησης αν θέλετε να κάνετε οικονομία στον δήμο υπάρχουν πολλά  άλλα  που  μπορείτε να κόψετε και όχι από τον δημόσιο φωτισμό που προσφέρει ασφάλεια ,   με πρώτο και καλύτερο   την στρατιά των ειδικών συμβούλων και συνεργατών του Δημάρχου που καθημερινά αυξάνονται και πληθύνονται.

                                                                 Σχολιαστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου