Σάββατο 20 Απριλίου 2013


Αύριο ο  8ος  Διεθνής  Μαραθώνιος  Μέγας Αλέξανδρος



Κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις

Ο 8ος διεθνής μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» θα διεξαχθεί αύριο με σημείο εκκίνησης των δρομέων την κεντρική πλατεία του χωριού Πέλλα , ενώ το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα αποτελεί το σημείο τερματισμού.

«Πάνω από 12.500 δρομείς, περισσότερες από 100 ομάδες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, μαθητές και απλοί πολίτες συμμετέχουν σε όλα τα αγωνίσματα», δηλώνουν διοργανωτές του μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Κλειστή η Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση κυκλοφορίας στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας θα ισχύσουν αύριο για την ομαλή διεξαγωγή του 8ου μαραθώνιου δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος».

Η Τροχαία Γιαννιτσών ανακοίνωσε ότι: Η κίνηση των οχημάτων από Γιαννιτσά προς Χαλκηδόνα και το αντίστροφο θα διακοπεί στα φανάρια της Πέλλας από ώρα 07.45 έως ώρα 09.10. Η πρόσβαση στη Χαλκηδόνα θα πραγματοποιείται τις ώρες αυτές είτε μέσω Αλεξάνδρειας Ημαθίας είτε μέσω Ραχώνας - Κουφαλίων, είτε μέσω Μικρού Μοναστηρίου Θεσσαλονίκης (από τα φανάρια Πέλλας στροφή δεξιά). Επισημαίνεται όμως ότι η πρόσβαση στη Θεσσαλονίκη μέσω της εθνικής οδού δεν θα είναι δυνατή μέχρι τις 13.00 - 14.00 ώρα της Κυριακής 21-04-2013 και προτείνεται η κίνηση μέσω Αλεξάνδρειας - Εγνατίας οδού και εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Η κίνηση των οχημάτων από Γιαννιτσά προς Κουφάλια μέσω Πέλλας και το αντίστροφο θα διακοπεί στα φανάρια της Πέλλας από ώρα 07.45 έως ώρα 08.30. Η πρόσβαση στα Κουφάλια θα πραγματοποιείται την ώρα αυτή μέσω Ραχώνας. Η κίνηση των οχημάτων από Γιαννιτσά προς Πέλλα και το αντίστροφο θα διακοπεί στα φανάρια της Πέλλας από ώρα 07.45 έως ώρα 08.30. Η πρόσβαση στην Πέλλα θα πραγματοποιείται την ώρα αυτή είτε μέσω Ραχώνας είτε, για όσους γνωρίζουν την περιοχή, από αγροτικές οδούς της Νέας Πέλλας. Από ώρα 07.00 έως 10.00 η κίνηση των οχημάτων εντός της Πέλλας θα πραγματοποιείται από την περιφερειακή οδό (πίσω από το γήπεδο Πέλλας).

Oι κάτοικοι της Πέλλας και οι επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν το μαραθώνιο δρόμο παρακαλούνται από τις 06.00 ώρα της Κυριακής 21-04-2013 να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους στη διαδρομή του μαραθωνίου (οδοί Κ. Καραμανλή, Βασ. Παύλου, Μεγάλου Αλεξάνδρου, Τημενιδών, Ακροπόλεως και Βενιζέλου) και στον πεζόδρομο της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου