Τρίτη 30 Απριλίου 2013


Δήμος Χαλκηδόνος
Δημοτικό Συμβούλιο 29-04-2013
Ανεξαρτητοποιήσεις συμβούλων της  πλειοψηφίας


  Το σημερινό Δημοτικο συμβούλιο ο Δήμαρχος θα το θυμάται για πολύ καιρό γιατί σίγουρα δεν περίμενε μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα να γίνουν  όλα αυτά που έγιναν.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την ανάγνωση από τον πρόεδρο του Δ.Σ. επιστολής του πρώην αντιδημάρχου Βλαδίμηρου  Μωυσίδη μέσα από την οποία ανακοινώσε τους λόγους που τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από την παράταξη της πλειοψηφίας και να παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. 

Μετά την ανάγνωση της επιστολής ο δήμαρχος επικαλούμενος την Μεγάλη Εβδομάδα είπε ότι δεν θα μιλήσει τώρα γι΄ αυτό το θέμα  αλλά μετά τις γιορτές του Πάσχα θα αναφερθεί σε όλα. 

Και ενώ συνεχίστηκε κανονικά το δημοτικό συμβούλιο με τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων, όταν ήρθε η σειρά του πρώην αντιδημάρχου Ισίδωρου Βλαϊκουδη να μιλήσει ανακοίνωσε και αυτός την ανεξαρτητοποίηση του από την παράταξη του δημάρχου αναφέροντας τους λόγους αυτής του της απόφασης, προχωρώντας όμως και σε σοβαρότατες καταγγελίες που αφορούν τόσο τον ψηφισθέντα προϋπολογισμό του Δήμου, καταγγέλλοντας ότι άλλον ψήφισαν στον δημοτικό συμβούλιο και άλλος πήγε για έγκριση στην περιφέρεια. Κατήγγειλε ακόμα ότι δεν συνεδρίαση ποτέ η οικονομική επιτροπή του δήμου για έγκριση προμήθειας 76.000 ευρώ !!! αλλά ότι όλα έγιναν τηλεφωνικά.

Έντονη αντίδραση του Δημάρχου στις αναφορές του πρώην αντιδημάρχου Ισίδωρου Βλαϊκουδη κατηγορώντας τον για το πώς λειτουργούσε την περίοδο που ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών.

Νεότερα σε άλλη ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου