Τρίτη 26 Μαρτίου 2013


Tακτική συνεδρίαση του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κουφαλίων




 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον όροφο του Κ.Α.Π.Η. την 26/03/2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00μ.μ ώστε να πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση  του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Κουφαλίων για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1) Κοπή πεύκων και αντικατάσταση τους από άλλα δέντρα στο μικρό πάρκο επί των οδών Κοτζαμάνη και Μ.Αλεξάνδρου μετά από απαίτηση των κατοίκων για λόγους υγείας.
2) Συζήτηση για την αντικατάσταση των πεύκων από άλλες ποικιλίες δέντρων σε σχολεία και δημόσιους χώρους της πόλης.
3) Συζήτηση για τον τρόπο υλοποίησης της απόφασης του Δ.Σ. την 27/2/2013 «Καταγραφή δημοτικών εκτάσεων του αγροκτήματος της Δ..Κ Κουφαλίων και προσδιορισμός των αυθαίρετα καλλιεργούμενων εκτάσεων και αγροτικών δρόμων».
4) Συζήτηση για την δυνατότητα ή μη και των τρόπων αξιοποίησης των εκτάσεων του δημοσίου εντός του αγροκτήματος της δημοτικής κοινότητας Κουφαλίων που δεν ανήκουν στον δήμο.
5) Αντικατάσταση – συντήρηση πλακιδίων επί της οδού Εθνικής Αντίστασης και Γεννηματά.
6) Κατάρτιση πρότασης για την ανάπλαση των παλιών νεκροταφείων.
7) Συζήτηση για το τις χαλικοστρώσεις αγροτικών δρόμων και όπου αλλού κρίνεται απαραίτητο, για το 2013.
8) Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων έτους 2013 για το Κ.Υ.Ε. Εστιατόριο, Ψαροταβέρνα με την επωνυμία «ΓΚΕΤΤΑΣ» που βρίσκεται στην οδό Εθν.Αντίστασης 68.
9) Χορήγηση άδειας προέγκρισης για το Κ.Υ.Ε. «ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ» ιδιοκτησίας, Καλογνώμου Αγγελικής του Στυλιανού.
10) Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων έτους 2013 για το Κ.Υ.Ε. «Μικτο κατάστημα καφενείο, με προσφορά υπηρεσιών διαδικτύου» ιδιοκτησίας Ζουμπούλη Εμμανουήλ το Παναγιώτη που βρίσκεται στην οδό Φιλίππου 42.
11) Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων έτους 2013 για το Κ.Υ.Ε. «Καφετέρια» ιδιοκτησίας  Αναστασίας Γκιτσιούδη που βρίσκεται στην οδό Αγ.Γεωργίου και Π.Μελά 26.
12) Χορήγηση άδειας μουσικών οργάνων έτους 2013 για το Κ.Υ.Ε. «Καφετέρια» ιδιοκτησίας Αλμπανίδη Χρήστου, που βρίσκεται στην οδό Αγ.Γεωργίου 23.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου