Κυριακή 24 Μαρτίου 2013



 Χαλκηδόνα, 21-3-2013

Δελτίο Τύπου
Σύσκεψη των Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Συλλογών Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλκηδόνος για τις 20-21/04/2013
Κατόπιν πρωτοβουλίας  και μετά από πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Νομού Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20/3/2013 στις 19:30, στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Διαμερίσματος Χαλκηδόνας, σύσκεψη με θέμα: «Η δραστηριότητα των Φορέων στη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμο μας από την Πέλλα ως τη Θεσσαλονίκη (Σάββατο 20/04/2013) και ο εθελοντισμός στον 8ο  Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κυριακή 21/04/2013)».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν με εκπροσώπους τους οι παρακάτω Σύλλογοι του άξονα της διελεύσεως του Μαραθωνίου: Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Ν. Θεσσαλονίκης, Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Δυτικής Θεσ/νίκης «West Side Salonika», Πολιτιστικός Σύλλογος Γέφυρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Κουφαλίων «Καβακλί», Πολιτιστικός Σύλλογος Κουφαλίων «Μακεδονία», Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκηδόνας, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσημβρίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου, Γ.Α.Σ Κουφαλίων, Α.Σ Σμυρναϊκός Βαθυλάκου, Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων και η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Χαλκηδόνας

Να σημειωθεί ότι στη σύσκεψη δεν παρευρέθηκαν οι αιρετοί του δήμου Χαλκηδόνος που είχαν προσκληθεί, διότι την ιδία ώρα συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο  Χαλκηδόνος. Ωστόσο, οι εμπλεκόμενοι αιρετοί ενημερωθήκαν προσωπικά για το όλο θέμα και συναίνεσαν ώστε να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα και από τις δυο πλευρές.

Στη συζήτηση υπήρξαν κοινές εκτιμήσεις:

1.     Για τη σημαντική επιτυχία της διέλευσης της φλόγας του Μαραθωνίου στις 20/04/2013 από το δήμο Χαλκηδόνας στα πλαίσια της συνεργασίας και του συντονισμού των Αθλητικών, Πολιτιστικών Συλλόγων και Συλλογών Πολιτικής Προστασίας. Καθώς και της περαιτέρω ανάδειξης και διαφύλαξης του θεσμού αυτού.
2.     Για τη συμμετοχή των συλλόγων μέσω των εθελοντών τους στην ομαλή διεξαγωγή του 8ου  Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Κυριακή 21 /04 /2013.

Με βάση τα παραπάνω, υπήρξε κοινή πεποίθηση, ότι η προσφορά των συλλόγων είναι άκρως σημαντική για την επίτευξη του κοινού σκοπού στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι και της διατήρησης της σπουδαίας αυτής εκδήλωσης σε υψηλά επίπεδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου