Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013


Επιστολή της Α΄ΕΛΜΕ στον Δήμο για ελλιπή χρηματοδότηση στα σχολεία του Δήμου



Με την επιστολή της η   Α' Ε.Λ.Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, ζητεί από το Δήμο Χαλκηδόνος, υπεύθυνο για τη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, να καλύψει άμεσα τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου με βάσει τις κείμενες διατάξεις του νόμου για την εύρυθμη λειτουργία τους.

 Ένα πρόσθετο   γεγονός είναι  ότι η σχολική επιτροπή παρακρατεί όλα τα χρήματα που έχουν δώσει τα κυλικεία ως ενοίκιο (ενώ είχαν υποσχεθεί ότι θα τα αποδώσουν άμεσα στα αντίστοιχα σχολεία), και μόνο τα σχολεία των Κουφαλίων έχουν πάρει τα χρήματα από τα ενοίκια των κυλικείων  (για άγνωστο λόγο!)




Α' Ε.Λ.Μ.Ε. Θεσ/νίκης Π. Κορομηλά 51.   τκ: 54622                    Θεσ/νίκη 6/3/13
Τηλ.-τηλ/τυπία: 2310-240698                                                       Προς : Δ/νσεις Σχολεία   
 http://aelmethe.blogspot.com                                                         Περιφέρεια


Χρηματοδότηση σχολικών επιτροπών

Με βάση αναφορές από σχολικές μονάδες της περιοχής Κουφαλίων, Χαλκηδόνας, Αγ. Αθανασίου, για το τρέχον σχολικό έτος δεν υπήρξε καμιά άλλη χρηματοδότησή τους εκτός αυτής της δαπάνης για θέρμανση.
Το Δ.Σ. της Α' Ε.Λ.Μ.Ε. Θεσ/νίκης, ζητεί από το Δήμο Χαλκηδόνας, υπεύθυνο για τη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, να καλύψει άμεσα τις ανάγκες των σχολείων της παραπάνω περιοχής με βάσει τις κείμενες διατάξεις του νόμου για την εύρυθμη λειτουργία τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου