Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013


Ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και η …….. ΔΕΗ !!


Δεν   ολοκληρώθηκε   τελικά η συνέντευξη στον Σ.Τσακίρη και στην “XALKHDONA THESS – T.V”  από τον πρώην δήμαρχο Αγίου Αθανασίου Αριστείδη Αραμπατζή.

Αιτία η διακοπή ρεύματος της ΔΕΗ στην Χαλκηδόνα  την ώρα της συνέντευξης.

Μέχρι την ώρα που έγινε η διακοπή    στις ερωτήσεις που του έγιναν έδωσε τις παρακάτω απαντήσεις.

Δήλωσε ότι δεν είναι αυτοσκοπός να είναι και πάλι υποψήφιος αλλά στην πολιτική ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ,   έχουμε είπε,  την ποιο ισχυρή ομάδα στον Δήμο και μέχρι το τέλος του χρόνου θα αποφασίσω. Αν   ο κόσμος μου το ζητήσει να είμαι υποψήφιος  εκτιμώντας   την εμπειρία που έχω στην τοπική αυτοδιοίκηση , δεν θα πω όχι.

Εξέφρασε την   πολιτικάντικη άποψη ότι φταίει και ο λαός γι’ αυτούς που ψηφίζει να τον εκπροσωπούν    σε σχετική ερώτηση που του έγινε, δεν είπε όμως πόσο φταίνε οι πολιτικοί που άλλα λένε προεκλογικά και όταν εκλεγούν κάνουν τα ακριβώς αντίθετα.

Απέκλεισε την συμμαχία με άλλον υποψήφιο  στις δημοτικές εκλογές  υπό την μορφή της δυαρχίας  Δαϊκούδη - Μπίκου , δεν είναι λειτουργικό κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να κάνω αυτά που   κατηγορούσα προεκλογικά δήλωσε,  το αν θα το κάνει και πράξη θα φανεί σε 1,5 χρόνο.

Προσπάθησε να δικαιολογήσει, ατυχέστατα είναι η αλήθεια, την συμπόρευση του με την πλειοψηφία του δήμου σε πολλές  ψηφοφορίες όπως  στον προϋπολογισμό απεμπολώντας τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  λέγοντας ότι,  ότι κάνει το κάνει για το καλό του δήμου.

Σε ερώτηση για το πώς βαθμολογεί τα 2 χρόνια της δημοτικής αρχής αρνήθηκε να την βαθμολογήσει,   είπε όμως ότι κατά γενική ομολογία μάλλον έχει αποτύχει .

Αυτός και η παράταξη του θα ψήφιζαν για συμπαραστάτη του δημότη πρόσωπο που θα πρότεινε η διοίκηση του Δήμου, και το οποίο θα θεωρούσαν  κατάλληλο για την θέση αυτή.

Για το θέμα των σκουπιδιών καταλόγισε ανακολουθία και ατολμία στην παρούσα δημοτική αρχή, γιατί με μπαλώματα προσπαθεί να σώσει την κατάσταση αφού αφήνει τα πράγματα να φτάσουν στο τελευταίο σημείο και μετά τρέχει να τα προλάβει,     κατηγόρησε ακόμα την δημοτική αρχή ότι είναι μακριά από την καθημερινότητα του δημότη .

Κάπου εδώ ήρθε η διακοπή ρεύματος της  ΔΕΗ  και σταμάτησε η συνέντευξη.

Περιμένουμε την συνέχεια !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου