Κυριακή 10 Μαρτίου 2013


Συμβαίνουν και αυτά !!!!


   Προχθές είχαμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με έναν μόνο θέμα την αποκομιδή των σκουπιδιών και την απευθείας ανάθεση για ακόμα μια φορά, μιας και ο διαγωνισμός για την ανάθεση της αποκομιδής δεν προχώρησε ακόμα εξαιτίας ενστάσεων κάποιων εταιρειών που μετείχαν σε αυτόν.

  Και ενώ όλοι θα περίμεναν να τελειώσουν σχετικά νωρίς, κατάφεραν να κάνουν ένα θέμα που καίει τους δημότες όλου του δήμου  λάστιχο και ανάλογα με τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις του καθενός. Μια ματιά αν ρίξει κάποιος στην απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια πολλά μπορεί να καταλάβει.

 Επειδή έλειπαν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι και με το σκεπτικό ότι για να περάσει η απόφαση χρειάζονται 22 θετικοί ψήφοι , αφού δεν υπήρχαν αυτοί  οι 22 ψήφοι, έπρεπε να βρεθούν, έτσι ο δήμαρχος όρχησε να αναζητά τους συμβούλους που δεν ήταν στον Δ.Σ. ώστε να έρθουν και να συμπληρωθεί ο μαγικός αριθμός των 22 θετικών ψήφων.

 Για άλλη μια φορά στην αίθουσα του ΔΣ γίναμε θεατές σε μικρογραφία όλων αυτών που συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή , στην βουλή των Ελλήνων, όταν οι πολιτικοί αρχηγοί εναγωνίως προσπαθούν να μαζέψουν τους βουλευτές τους ώστε να περάσει αυτό που θέλουν ενώ ο πρόεδρος σκοπίμως καθυστερεί την ψηφοφορία, έτσι ακριβώς έγινε προχθές στο δημοτικό συμβούλιο.

 Δήμαρχε το θέμα των σκουπιδιών δεν είναι για πολιτικά παιχνίδια, καλά θα κάνετε να κοιτάξετε όλοι μαζί να το λύσετε με τον καλύτερο τρόπο για τον Δήμο, γιατί πολύ σύντομα θα το βρείτε και πάλι μπροστά σας και τότε θα είναι τσουνάμι που θα σας παρασύρει όλους  χωρίς να ξεχωρίζει τους καλούς από τους κακούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου