Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
Γιατί η διοίκηση του δήμου Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος οικονομικών και δυστυχώς και κάποιοι από τους συμβούλους της πλειοψηφίας αποφάσισαν να προσπαθήσουν να βγάλουν από την θέση της την προϊσταμένης της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου κ. Χρυσούλα Ματσίγκου?
Μήπως  επειδή δεν άφησε να γίνει τίποτε παράτυπο σε ότι προσπάθησε ο αντιδήμαρχος οικονομικών όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο του 2012 ?
Μήπως επειδή  αποκάλυψε το μαύρο τιμολόγιο που πέρασε στην οικονομική επιτροπή του Δήμου,  και το οποίο  τιμολόγιο δεν πέρασε από τον πάρεδρο του ελεγκτικού και επιστράφηκε πίσω  ?
Μήπως επειδή δεν άφησε τον αντιδήμαρχο οικονομικών (και υποψήφιο για Δήμαρχο όπως θέλει να δηλώνει ) να κάνει τα δικά του παιχνίδια με τις πληρωμές στους προμηθευτές του Δήμου ?
Εσύ δεν είσαι Δήμαρχε και εσύ αντιδήμαρχε οικονομικών που προεκλογικά φωνάζατε για διαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου  και το όλα στο φώς ?
Που είναι τώρα η διαφάνεια και το όλα στο φως ? Μόλις βρέθηκε κάποιος και σας είπε  το τι λέει ο νομός και ότι δεν μπορείτε να κάνετε του κεφαλιού σας και ότι εσείς θεωρείτε νομότυπο, τα έχετε ξεχάσει όλα αυτά και προσπαθείτε με διάφορα τερτίπια να βάλετε άτομο που θα μπορείτε να το ελέγχετε και να κάνει ότι εσείς θέλετε.
 Αιδώς  Αργείοι…..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου