Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χαλκηδόνος
Πραγματοποιείτε σήμερα στις  7 μ.μ. η πρώτη συνεδρίαση για το 2012 του Δημοτικού Συμβουλίου με τέσσερα θέμα στην ημερήσια διάταξη.
Πρώτο θέμα την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΧ για το 2012 , ελπίζουμε για μείωση και όχι για αύξηση στην παρούσα οικονομική κατάσταση .
Δεύτερο θέμα την παράταση για το έργο της ΧΑΔΑ των Κουφαλίων.
Τρίτο θέμα την πίστωση 600 ευρώ στον Α.Σ. Γεφυρα για την  διοργάνωση διασυλλογικού πρωταθλήματος μαχητικών αθλημάτων Βορείου Ελλάδος, και τέταρτο θέμα την Έγκριση του Τεχνικού  Προγράμματος του Δήμου Χαλκηδόνος για το 2012.
Ελπίζουμε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στα προ ημερησίας θέματα να θέσουν όλα αυτά που πραγματικά απασχολούν τους Δημότες του Δήμου και τα οποία πλέον έχουν πάρει  πραγματικά εκρηκτικές διαστάσεις για όλους τους Δημότες.
Και μια ερώτηση για τον Δήμαρχο, σκοπεύει να λειτουργήσει σωστά η Τεχνική υπηρεσία του Δήμου ή τον βολεύει, με όλη την σημασία της λέξης, η παρούσα ερμαφρόδιτη κατάσταση ;
Και φυσικά τι θα γίνει με το οργανόγραμμα του Δήμου μιας και έχει περάσει ένας  χρόνος από την ανάληψη του δήμου από την νέα δημοτική αρχή και οργανόγραμμα ακούμε αλλά οργανόγραμμα δεν βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου