Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Δικαίωση του Γιάννη Μπίκου από τον Γενικό Γραμματέα Μακεδονίας Θράκης

Αναρτήθηκε  σήμερα  12-01-2012 στην Διαύγεια η απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης  Θύμιου Σώκου  σχετικά με την προσφυγή που είχε κάνει ο Γιάννης Μπίκος, κατά της απόφασης του Δημάρχου να τον παύσει από τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας  Τεχνικών  έργων και Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Αθανασίου, και με την  απόφαση αυτή ο Γ.Γ. της Περιφέρειας ακυρώνει την  υπ΄αριθ. 272/20786/25-10-2011 απόφαση του δημάρχου για την ανάκληση του Γιάννη Μπίκου από την θέση του αντιδημάρχου.
Περιμένουμε την απάντηση του Δημάρχου, μιας και με την απόφαση του Γ.Γ. κατά το κοινώς λεγόμενο του έτριψε τους λόγους που επικαλέστηκε ο Δήμαρχος , για την απομάκρυνση του Γιάννη Μπίκου , στα μούτρα.
Ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης του Γ.Γ. στον  ισότοπο της  Διαύγεια.

1 σχόλιο:

  1. Μετά την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης και την δικαίωση του κ. Γιάννη Μπίκου,για όλους εμάς τους απλούς δημότες, αγωνιστές της παράταξης που εξέλεξε δύο δημάρχους, τον κ. Δαϊκούδη και τον κ. Μπίκο δύο λύσεις υπάρχουν πλέον για τον κ. Δαϊκούδη.
    1ον, η άμεση παραίτηση από την θέση του και η ανάδειξη του κ. Μπίκου στη θέση του δημάρχου για το υπόλοιπο της θητείας.
    2ον, η δέσμευση του κ. Δαϊκούδη ενώπιον όλων των υποψηφίων, εκλεγμένων και μη και των αγωνιστών της παράταξης,για τήρηση όλων των συμφωνηθέντων, με βάση τα οποία κέρδισε τις εκλογές.Όλα τα άλλα, περί προσφυγών και λοιπά είναι διχαστικά για την κοινωνία μας και δεν ωφελούν κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή