Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Μαυρουδής Μηντσιούδης    Μαινόμενος…
Με παρατράγουδα ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκηδόνος  στα προ ημερησίας, και με εισαγγελική παραγγελία  για παράδοση στοιχείων.
Ο Μαυρουδής  Μηντσούδης αποκάλεσε τον αντιδήμαρχο οικονομικών Σιδέρη  Βλαϊκούδη σε  έντονο ύφος Ψεύτη πολλές φορές, και τον κατήγγειλε ότι την δική του ανεπάρκεια σαν αντιδήμαρχος οικονομικών , την φορτώνει σε όσους από την αντιπολίτευση τον ελέγχουν για να κάνει σωστά την δουλεία που έχει αναλάβει να κάνει.
Καταγγελίες με ονοματεπώνυμο ότι σε άτομα που ο δήμος χρωστά χρήματα (π.χ. άτομα που εργάσθηκαν στο κολυμβητήριο και δεν έχουν πληρωθεί ακόμα) ο αντιδήμαρχος τους έλεγε ότι δεν πληρώνονται γιατί αντιδρά ο Μαυρουδής  Μηντσιούδης.
Εισαγγελική παραγγελία  να παραδώσει ο αντιδήμαρχος  οικονομικών  τα οικονομικά στοιχεία του δήμου για τις πληρωμές και εισπράξεις του 2011  στον δημοτικό σύμβουλο Μαυρουδή Μηντσιούδη που τα είχε ζητήσει  εγγράφως από τον αντιδήμαρχο, και ο οποίος αρνήθηκε να τα παραδώσει, επικαλούμενος προσωπικά δεδομένα στην απάντηση του προς τον Μαυρουδή Μηντσιούδη, και λέγοντας τον ότι δεν έχει το έννομο συμφέρον , πράγμα το οποίο όπως φαίνετε και από την εντολή που έδωσε για την παράδοση των στοιχείων , δεν δέχεται ο εισαγγελέας.
Επίθεση του αντιδημάρχου οικονομικών Σιδέρη Βλαϊκούδη  στην προϊσταμένη της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου κας Χρυσούλας Ματσίγκου ότι επικαλούμενη τα άρθρα νόμου , και όχι μια μόνο φορά, δεν τον διευκόλυνε στο έργο του σε ότι αυτός της ζήτησε. (σ.σ.  πως μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δύο άμεσα υπευθύνων για τα οικονομικά του δήμου όταν ο αντιδήμαρχος λέει αυτά για την προϊσταμένη της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου είναι να απορεί κανείς).
Μικρή παρουσία δημοτών στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο του νέου χρόνου, την οποία μικρή παρουσία ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Πλαγάκος την απέδωσε στο ότι η εταιρεία που αποστέλλει τα σχετικά sms για την συνεδρίαση, εξαιτίας προβλημάτων στο δίκτυο της δεν τα έστειλε αυτή τη φορά.
Αύριο θα αναλύσουμε όλα τα αλλά θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και τα οποία ήταν σοβαρά για το μέλλον του δήμου μας και αναφερόμαστε στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου και στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΧ για το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου