Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Δουλειά δεν είχε ο διάολος,
είπε να γράψει κάτι !!!


Κατά μια  διαβολική σύμπτωση όλοι οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι της πλειοψηφούσας παράταξης , ήταν σε θέσεις διοίκησης και μάλιστα έμμισθες, (Βλαϊκούδης αντιδήμαρχος οικονομικών, Μωϋσιδης αντιδήμαρχος καθαριότητας , Λαγογιάννης αντιδήμαρχος παιδείας, Αλεκάκης αντιπρόεδρος; Β΄Αθμιας σχολικής επιτροπής, Πλαγάκος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου), και η δεύτερη εξίσου διαβολική σύμπτωση μετά την χθεσινή διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρώην Δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης και νύν έμμισθος ειδικός σύμβουλος στον Δήμο, έπινε τα ποτά του παρέα με τον κ. Λαγογιάννη και τον κ. Αλεκάκη. Και η τρίτη διαβολική σύμπτωση παρά τα όσα βαριά ακούστηκαν εναντίον της διοίκησης του Δήμου , ο κ. Δαϊκούδης δεν πήρε τον λόγο σε καμία περίπτωση των διαξιφισμών. Κύριε Δαϊκούδη πολλές διαβολικές συμπτώσεις για τρείς ώρες δημοτικού συμβουλίου δεν νομίζετε ; !!!!!.

Προσοχή !!!! συμβουλή προς όλους τους ναυτιλλομενους, όσοι κάνατε συμφωνίες με τον διάβολο δεν είχαν καλή κατάληξη.
Στη θέση του διαβόλου βάλτε όποιον θέλετε εσείς αγαπητοί μου αναγνώστες, στο τέλος το ίδιο αποτέλεσμα θα έχετε.

Μάλλον εύστοχα μετά από πολύ καιρό ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Άρης Αραμπατζής δήλωσε < λύστε επιτέλους τα ενδοοικογενειακά σας εκτός δημοτικού συμβουλίου και ελάτε επιτέλους να λύσουμε τα προβλήματα αυτού του Δήμου>.
Μετά από δική του πρόταση που την δέχτηκαν όλοι η συνεδρίαση θα συνεχιστεί σήμερα στις 20:00 χωρίς θέματα εκτός ημερησίας διάταξης.



Ο Διαβολικός παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου