Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ανεξαρτητοποίηση συμβούλων της πλειοψηφίας
Λαγογιαννης – Αλεκάκης
Ανεξάρτητοι
Χάνει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος


Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης των δυο μέχρι σήμερα συμβούλων της πλειοψηφίας.

 Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ.
Από την αρχή του έτους που άρχισε η θητεία σας κύριε Δήμαρχε, φάνηκαν και τα πρώτα δείγματα γραφής. Ενώ από την αρχή μας υποσχεθήκατε ότι πρωταρχικοί στόχοι σας θα ήταν η σύμπνοια ,η διαβούλευση και ο δημοκρατικός τρόπος αποφάσεων, εσείς αποδεικνύετε μέρα με την μέρα ότι υπερτερεί το εγώ έναντι του εμείς.
Προ τριμήνου, μας καλέσατε σε προσυμβούλιο [μία ώρα πρίν το Δ.Σ.] ώστε να διαπιστωθούν τυχόν λανθασμένες ενέργειες, παραλείψεις ή παράπονα από την πλευρά μας. Αντίθετα, λόγω έλλειψης χρόνου, δεσμευτήκατε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από τότε, θα καλούσατε και τα 20 μέλη της ομάδας για να τοποθετηθεί ο καθένας και η κάθε μία ξεχωριστά και να διαπιστωθεί γιατί η ομάδα είναι σε αυτήν την κατάσταση και πώς μπορεί να διορθωθεί.

ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

Αντίθετα μόλις πρόσφατα που δύο συνάδελφοί μας ανεξαρτητοποιήθηκαν, χρησιμοποιήσατε σκαιότατους χαρακτηρισμούς εναντίον τους, δημοσίως στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Επίσης δεν είπατε ΠΟΤΕ μια καλή κουβέντα, παρ'ότι το υποσχεθήκατε και αυτό ούτε εκφράσατε κάποιο θετικό σχόλιο για την διετία που μας πέρασε, ενώ διαχειριστήκαμε τόσο σημαντικά θέματα του δήμου μας. Απεναντίας εξακολουθείτε μέχρι και σήμερα να ασκείτε εξουσία και άδικη κριτική για το έργο που είχε επιτελεσθεί ,ενώ κι εσείς ανήκατε στην πλευρά της συμπολίτευσης.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και για ότι έχει προηγηθεί, σας γνωρίζουμε ότι από σήμερα παύουμε να ανήκουμε στην παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ και δεν επιθυμούμε να μετέχουμε στην όποια ομάδα θα μετέχετε κι εσείς κύριε Δήμαρχε, διότι έχουμε την πεποίθηση ότι ούτε ισχυροί, ούτε ενωμένοι είμαστε.

Στην πράξη μας αυτή δεν προβαίνουμε λειτουργώντας εν βρασμώ, αλλά μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση με τους ανθρώπους που μας  εμπιστεύτηκαν και μας αξίωσαν να βρισκόμαστε, την στιγμή αυτή, στα έδρανα αυτά. Κοιτάζοντας τους στα μάτια και λέγοντας τους πάντα την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι. Αυτό κάναμε, αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Θερμή παράκληση, κύριε πρόεδρε του Δ.Σ, η παρούσα επιστολή να αναγνωστεί πριν ξεκινήσουν τα  θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Με τιμή

Εμμανουήλ  Λαγογιάννης
Ιωάννης  Αλεκάκης

Δημοτικοί Σύμβουλοι
Δήμου Χαλκηδόνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου