Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Κώστα Πλαγάκου




Κουφάλια, 17/06/2013


Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

πριν από λίγο διακόψατε, επιτρέψτε μου την φράση, κακήν κακώς την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς ο Δήμαρχος κ. Μπίκος επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την γνωστή αλαζονεία και τον ακραίο εγωισμό που τον διακρίνει εξαπέλυσε έντονη φραστική επίθεση εις βάρος συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), Προέδρων δημοτικών κοινοτήτων ακόμη και δημοτών που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση. 

Αποδέκτης της επιθετικής συμπεριφοράς του κ. Μπίκου υπήρξα και εγώ με αφορμή δημοσίευμα στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «ΕΝΟΤΗΤΑ» την οποία εκδίδω, στο οποίο αναφερόμουν στην προχειρότητα, η οποία γεννά υποψίες σκοπιμότητας, με την οποία η δημοτική αρχή χειρίστηκε την υλοποίηση ενός «έργου» ύψους 10.000 ευρώ. 

Εφόσον ο κ. Δήμαρχος δεν είναι διατεθειμένος να ακούει διαφορετικές απόψεις και φωνές που στηρίζονται στην κοινή λογική αλλά και στην λαϊκή απαίτηση για διαφάνεια στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος αλλά αρέσκεται στην διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που αποτελείται από υποτακτικούς και αυλοκόλακες, με ανάμεικτα συναισθήματα σας υποβάλω την παραίτησή μου από την παράταξη.

Ολοκληρώνοντας, θέλω να δηλώσω ότι τιμώ και σέβομαι απεριόριστα το σύνολο των δημοτικών συμβούλων αλλά και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης με την οποία εξελέγην και τους οποίους ποτέ μα ποτέ δεν μας κάλεσε ο κ. Δήμαρχος στους επτά μήνες της θητείας του προκειμένου να συζητήσουμε τις αγωνίες, τους προβληματισμούς και τις σκέψεις μας.


Με εκτίμηση
Κώστας Πλαγάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου