Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Και όμως…..


Στην τελευταία μας  ανάρτηση < Ήταν ένα μικρό καράβι> ένας από τους αναγνώστες του blog απάντησε με ένα σχόλιο το οποίο δείχνει, είναι η αλήθεια,  ανάγλυφα την όλη κατάσταση  και κακοδαιμονία που επικρατεί στον Δήμο μας .
 Ανεβάζουμε λοιπόν το σχόλιο αυτό στην κεντρική σελίδα του  blog.


<< Αυτή η Δημοτική Αρχή στο Δήμο μας είναι ΑΠΙΘΑΝΗ !

Μόνο εδώ γίνονται αυτά ! Έχουμε και λέμε:

α) Παραιτείται ο Δήμαρχος και ο νέος Δήμαρχος που αναλαμβάνει κάνει τον παλιό "Ειδικό Σύμβουλο" (με μισθό φυσικά).

β) Παραιτεί-αντικαταστεί όλους του Αντιδημάρχους.

γ) Βάζει ένα Τεχνικό στην Προεδρία του Δ.Σ. (που θα μπορούσε να αναλάβει την Αν/χια Τεχνικών έργων)

δ) Έναν αγρότη στην Αν/χία  Τεχνικών έργων (άσχετο)

ε) Ένα νομικό στην αντ/χια  Οικονομικών (ενώ είχε δύο οικονομολόγους στο Δ.Σ.)

ζ) Μιά νοικοκυρά στην Αντ/χια Πρασίνου (άσχετο)

στ) Μια άλλη νοικοκυρά και Δημ. Υπάλληλο στην αντ/χία  ανάπτυξης Υγείας κλπ. (άλλο άσχετο)


θ) Ένας πρόεδρος ΔΕΥΑΧ και ΝΠΔΔ που δεν πατάνε στα πόστα τους.


  ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ !  >>.

7 σχόλια:

  1. na grafeis t onoma sou apo kato otan dimosieueis kati papara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ετσουξαν οι αληθειες που λενε και ζητατε και ονοματα λαμογια ε ? εσυ γιατι δεν γραφεις επωνυμα αλλα το ζητας απο τους αλλους ρε Γιαννάκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eftixos pou antexete - dexeste - seveste tin kritiki.
    "Η έννοια της πολιτικής έχει συγκεκριμένο περιέχομενο από τότε που οι άνθρωποι την θέσπισαν ως τρόπο οργάνωσης και επίλυσης των διαφορών τους. Κι αυτό γιατί δεν ήταν δεδομένη ούτε και αναπόφευκτη. Οι ανθρώπινες κοινωνίες έζησαν για πολλά χρόνια και χωρίς την πολιτική. Εντούτοις πριν καταγραφεί το οτιδήποτε θα πρέπει να γίνει μια εννοιολογική διευκρίνηση που είναι συνηθισμένη διεθνώς , ενθάδε όμως όχι και τόσο αυτονόητη. Η διάκριση των όρων politics και policy , συνηθισμένη στους Αγγλοσάξωνες , δεν έχει υιοθετηθεί εν Ελλάδι και έτσι όταν κανείς αναφέρεται στον όρο πολιτική να μην γίνεται κατανοήτο αν αναφέρεται στο παίγνιο της πολιτικής (χειραγώγηση, προπαγάνδα, παιχνίδια εξουσίας κλπ) ή στην πολιτική ως μοφροπλαστική των κοινωνικών ανησυχιών τέχνη που ο Αριστοτέλης την συγκρίνει με την Αρχιτεκτονική (καθόλου τυχαίο αφού προυποτίθεται το σχέδιο ήτοι ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός των δράσεων). Σε κάθε περίπτωση η βιβλιογραφία είναι αχανής και δεν εξαντλείται στις ιδεολογικές ταμπέλες. Αυτές είναι η κορυφή του παγόβουνου. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρε παιδιά γιατί ο Δήμαρχος δεν παραιτείται δεν μπορώ να το καταλάβω. η κυρία κοκκίνου δήλωσε παραίτηση από την αντιδημαρχία και κανένας σύμβουλος δεν δέχεται να πάρει την θέση της όσο είναι Δήμαρχος ο Μπίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΜΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΕΙΝΟΥΝ ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΜΠΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.... Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΣΕΙ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. sto telos mono mia tha meinei kai tha parei oles tis theseis antidimarhwn!!!!!! na min paidevetai o dimarhos! den leitourgei tipota me tosa atoma.. as dokimasei me 1 na kanei oikonomia kiolas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαράδεκτοι τελειωμενοι ανίκανοι ψεύτες εγωιστες σβησμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή