Σάββατο 11 Μαΐου 2013


  Η ηρεμία πριν την καταιγίδα  


      Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Τότε που οι αιφνιδιασμοί και οι δυσάρεστες (για την δημοτική αρχή) εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη και δημιούργησαν ένα κλίμα σαστιμάρας και μεγάλου εκνευρισμού. Στις μέρες που ακολούθησαν τα ερωτηματικά που γεννήθηκαν εκείνη την βραδιά φούντωσαν κι έγιναν σκεπτικισμός (και γι άλλους απόγνωση) σχετικά με το μέλλον που έμοιαζε πια περισσότερο δυσοίωνο παρά ποτέ.
      Η ανάγκη ανάταξης του κλίματος είναι επιτακτική για τον Δήμαρχο και για την παράταξη της πλειοψηφίας, μιας και στα επόμενα δημοτικά συμβούλια δεν ξέρει σε τι άλλο περά από τις δυο πρόσφατες ανεξαρτητοποιήσεις μπορεί να βρεθεί.
         Ακούγονται πολλά και για άλλες ανεξαρτητοποιήσεις συμβούλων της πλειοψηφίας και παραιτήσεις αντιδημάρχων και φυσικά με όλα αυτά που συμβαίνουν κινδυνεύει να χάσει την πλειοψηφία των συμβούλων στο δημοτικό συμβούλιο με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργιά της δημοτικής αρχής, αλλά και στο να μπορεί να περνά από το Δ.Σ. τα θέματα που εκείνος θέλει. 
     Οι ηλιόλουστες ημέρες φαίνεται ότι τελείωσαν για την “δυνατή αρχή”. Η καταιγίδα έρχεται. Και φαίνεται να είναι πολύ μεγάλη

Σχολιαστής

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλο!οτι σπέρνεις... Θεριζεις!κοσμακι την πατισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEN XERW AN GINETAI WS ENDEIXH DIAMARTYRIAS H ONTWS YPARHEI SOVARO PROBLHMA ALLA EDW KAI ARKETES MERES H ISTOSELIDA TOY DIMOU EXEI KATARREYSEI, DEN EMFANIZETAI ALLES FORES H EINAI PLEON EGATTALELHMENH ENO YPARHEI KOSMOS POY ZHTAEI KAI THELEI NA ENHMEROTHEI. DEN EINAI APARADEKTO NA YPARHOYN TOSA POLLA ATOMA POY UPOSTIRIZOUN TO GRAFEIO TUPOY H OPWS ALLIWS LEGETAI TELOSPANTON GIATI TA ONOMATA ALLAZOUN OPOS TA POUKAMISA TON EKDILOSEON KAI NA MHN YPARHEI H SOSTH ENHMEROSI STOUS DIMOTES KAI TOUS ENDIAFEROMENOUS. ELPIZO NA DIORTHOTHEI TO PROBLIMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή