Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Θα 'μαι καλό παιδί



Στην διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου η συνοχή της δημοτικής πλειοψηφίας φάνηκε να δοκιμάζεται και πάλι,. στην δύσκολη στιγμή όμως ήρθε η αξιωματική αντιπολίτευση, λέγεμε Άρη Αραμπατζή, να στηρίξει τον Δήμαρχο και τις επιλογές του.

. Κάποια μέλη της πλειοψηφίας (οι "στασιαστές" και ο "πρίγκηπας") επέλεξαν την "ανυπακοή" και για τον λόγο αυτό κάποιοι άλλοι (τα "καλά παιδιά") αμφισβήτησαν την ... νομιμοφροσύνη τους. Νομιμοφροσύνη σε τι πράγμα όμως; Στα κελεύσματα μιας μικρής (και συχνά αόρατης) ομάδας ή σ' εκείνα της κοινής λογικής και του κοινού συμφέροντος;

Θέλοντας λοιπόν να τονώσω το πεσμένο ηθικό του δημάρχου και της ομάδας του, σκέφθηκα να τους αφιερώσω το γνωστό παιδικό τραγουδάκι, για να το τραγουδούν όταν ψηφίζουν στο δημοτικό συμβούλιο και στις επιτροπές! 

Έτσι, για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους δηλαδή...


4 σχόλια:

  1. άκουσον άκουσον.... ο Δήμαρχος πρότεινε να παίρνει ο διαχειριστής του κολυμβητηρίου 1500 ευρώ. ο άνθρωπος με τις ευλογίες του Αραμπατζή κάνει ότι θέλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai pou o dimarxos kanei oikonomia se ola ta upoloipa pou einai kai ta PIO SIMANTIKA!!!!!
    to evlogo erotima einai poios tha einai o diaxeiristis?????? etoimazontai na "ksezoumisoun" to kolimvitirio tora??? ti epetai???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1500 ευρω = πτυχιο, μεταπτυχιακο, 2 ξενες γλωσσες, γνωση υπολογιστων, γνωση πρωτων βοηθειων. τιμη αγορας. εκτος κι αν παει δημοτικος συμβουλος ή κάποιος συνεργάτης. εκει σηκωνουμε τα χερια ψηλα. συνηθησαμε πλεον να βλεπουμε ασχετους εκπροσωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πτυχίο και μεταπτυχιακό ρε φίλε ... ΑΡΚΕΙ να είσαι σύζυγος Αντιδημάρχου και την τσίμπισες τη Θεσούλα ;)
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή