Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Δήμαρχος για πανηγύρια ???

Μια ερώτηση για τον κ. Δήμαρχο,
 Με πιο σκεπτικό σε καιρούς αυστηρής οικονομικής λιτότητας, όταν όλοι ξέρουμε ότι ο πρώην δήμος Κουφαλίων πήρε δάνειο για να πληρώσει τους μισθούς των υπαλλήλων του, και όταν οι πρώην Δήμοι Άγιου Αθανασίου και Χαλκηδόνας έχουν άλλος λίγο και άλλος πιο  πολύ δανειακές υποχρεώσεις , αποφάσισε ο Δήμαρχος και οι συν αυτό,  να κάνουν στο κέντρο Δειλινά  την βράβευση των μαθητών του Δήμου που περάσανε την προηγούμενη σχολική χρονιά στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας, όταν  τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου έγινε αυτή ακριβώς η βράβευση  , για τους μαθητές του πρώην Δήμου Αγίου Αθανασίου που είχαν περάσει σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
Πόσο θα στοιχήσει η όλη εκδήλωση ? ποιοι φοιτητές πλέον θα είναι εκεί για την βράβευση τους,  όταν όλοι ξέρουμε ότι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι για τους φοιτητές οι μήνες της εξεταστικής τους.
Τελικά αυτό που είπε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο  ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Σάββας Μωϋσίδης  ότι θα καταγράφει όλο το χρόνο τι χρήματα δίνει ο Δήμος για τα πανηγύρια και τι για την παιδεία και την υγεία και στο τέλους του χρόνου θα παρουσιάσει αυτά τα στοιχεία μάλλον από τώρα ξέρουμε που θα πάνε τα περισσότερα χρήματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου