Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ντροπή για την κυβέρνηση  φτάσαμε στο έσχατο σημείο,
Η κρίση επαναφέρει τους «κουλοχέρηδες»!
Την αναβίωση των κουλοχέρηδων προβλέπει το νομοσχέδιο που ενέκρινε χτες το Υπουργικό Συμβούλιο, προβλέποντας μάλιστα τη λειτουργία 30.000 «παιγνιομηχανημάτων» και την έκδοση έως και 50 αδειών για το διαδικτυακό στοίχημα. Συγκεκριμένα προβλέπεται η προκήρυξη τεσσάρων έως δέκα αδειών ευρείας κλίμακας – μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό που θα αφορά 25.000 παιγνιομηχανήματα συνολικά. Επίσης προβλέπεται ότι 5.000 επιπλέον παιγνιομηχανήματα μπορούν να λειτουργήσουν με άδειες περιορισμένης κλίμακας (από 1 έως 5 μηχανήματα, ενώ ευρείας κλίμακας κάτοχοι άδειας μπορούν να είναι ΑΕ, με κατατεθειμένο κεφάλαιο τουλάχιστον 500.000 ευρώ, με έδρα ή μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.
Θα υπάρχει η τιμή εκκίνησης του τιμήματος της άδειας για τα τυχερά παίγνια και θα καταβάλλεται το 80% με την έκδοσή της και το υπόλοιπο 20% σταδιακά, σύμφωνα με την προκήρυξη.
Η διάθεση τεχνικών-ψυχαγωγικών παιγνίων και η διεξαγωγή τους θα είναι μόνο σε αδειοδοτημένους χώρους.
Σε ό,τι αφορά τους κανόνες του παιχνιδιού για την προστασία των παικτών, μεταξύ άλλων, απαγορεύεται η συμμετοχή ανηλίκων σε τυχερά παίγνια. Οι ανήλικοι μπορούν να συμμετέχουν μόνο στα τεχνικά-ψυχαγωγικά παίγνια.
Ντροπή  τους….  Πόσο θα μας δουλεύουν πια !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου