Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Προβλήματα -  Προβλήματα – Προβλήματα

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας μήνας από την κοινή πορεία των 3 παλιών δήμων Αγίου Αθανασίου – Κουφαλίων – Χαλκηδόνας στον νέο Καλληκρατικό Δήμο Χαλκηδόνας και τα προβλήματα είναι βουνό, ίσως η απειρία της νέας Δημοτικής Αρχής και η διαρχία που φαίνετε να υπάρχει , δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, σε σημείο που για μια υπογραφή να παίζουνε τον παπά ποιος θα είναι αυτός που θα υπογράψει.
Με τους υπαλλήλους των πρώην Δήμων τα είπαμε σε προηγούμενη ανάρτηση στο blog μας γίνετε το έλα να δεις, κανείς δεν ξέρει που πάει γιατί πάει και τι κάνει, όποιος έχει μπάρμπα στον νέο Δήμο μπορεί να διαλέξει να μείνει στο γραφείο  που θέλει ενώ όποιος δεν έχει ή θεωρείτε φίλια προσκείμενος στις προηγούμενες  δημοτικές αρχές, έπαιξε και έχασε, για τόση αξιοκρατία μιλάμε.
Ένα άλλο πρόβλημα τουλάχιστον για τους Δημότες του πρώην Δήμου Αγίου Αθανασίου είναι ότι το Κ.Ε.Π. κλείνει πλέον στις  3+30 το μεσημέρι λόγω  έλλειψης προσωπικού, όμως κύριοι του Δήμου τι να το κάνω το Κ.Ε.Π. μόνο το πρωί όταν οι περισσότεροι είναι εργαζόμενοι και το Κ.Ε.Π. θα τους ήταν χρήσιμο το απόγευμα ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.
Άλλο ένα πρόβλημα το πετρέλαιο στα Δημοτικά καταστήματα και ειδικά στα γυμναστήρια του Δήμου, γίναμε λήπτες παραπόνων πολλών Δημοτών που τα παιδιά τους πηγαίνουν στα τμήματα των δημοτικών γυμναστηρίων ότι δεν υπάρχει καθόλου θέρμανση σε ερώτηση τους στο δήμο η απάντηση ήταν, δεν υπάρχουν χρήματα για πετρέλαιο ελπίζουμε να μην γίνει το ίδιο και στα σχολεία του δήμου  και μείνουν χωρίς πετρέλαιο μιας και οι πιστώσεις για τις σχολικές επιτροπές είναι κατά 50% λιγότερες από άλλες χρονιές .
Η συνέχεια σε άλλη ανάρτηση μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου