Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Καρατόμηση του γενικού γραμματέα Υποδομών Χάρη Τσιόκα  
    
Στις διακοπές στις οποίες βρισκόταν, φέρεται να έμαθε για την αποπομπή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Υποδομών, ο Χάρης Τσιόκας. Στενός συνεργάτης του Δ. Ρέππα ο κ. Τσιόκας εδώ και αρκετό καιρό ήταν εμφανές ότι δεν ταίριαζαν τα χνώτα του με το Γ. Ραγκούση που  πήρε τη θέση του κ. Ρέππα στο Υποδομών Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσιόκας είχε κάνει κάποιες αναφορές στο twitter που κρίθηκαν υποτιμητικές για τον κ. Ραγκούση. Είναι όμως η αφορμή για την απομάκρυνσή του καθώς ο κ. Τσιόκας είχε ταυτιστεί πολύ με τον κ. Ρέππα.
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ραγκούσης έβλεπε πίσω από τον Τσιόκα τον… εφιάλτη Δ. Ρέππα με τον οποίο δεν  διατηρεί καθόλου καλές σχέσεις. Ειδικά μετά την απόφαση του νέου υπουργού υποδομών να μην υπογράψει το ΠΔ για τους ταξιτζήδες που είχε ετοιμάσει ο Δ. Ρέππας. Ο Γ. Ραγκούσης φέρεται να είχε βάλει στο στόχαστρο τον Χ. Τσιόκα και να  τον χαρακτήριζε ως άνθρωπο του Ρέππα που τον σαμποτάρει, γι΄αυτό και τον καρατόμησε.
Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση οι διαλυτικές τάσεις και οι εμφύλιοι πόλεμοι δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν πίσω από το χαλί του Μαξίμου.
Αντικαταστάτης του στη γενική γραμματεία φέρεται να είναι ο κ. Αρ. Μπουρδάρας μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου