Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Μικρά Αστυνομικά …
              
Άγιος Αθανάσιος : Θύμα ληστείας έπεσε οδηγός φορτηγού
Θύμα ληστείας έπεσε 48χρονος οδηγός Ι.Χ. φορτηγού από τον οποίο δύο άγνωστοι απέσπασαν 12.500 ευρώ.
Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, προφασιζόμενοι τροχαίο ατύχημα κι ότι χρειάζονται βοήθεια, σταμάτησαν το Ι.Χ. φορτηγό, στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.
Όταν ο 48χρονος, εργαζόμενος σε εταιρία διανομής τροφίμων, κατέβηκε από το όχημά του για να τους βοηθήσει, οι δράστες τον χτύπησαν και του απέσπασαν το παραπάνω χρηματικό ποσό.
Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές

Τον χτύπησε για να του πάρει 70 ευρώ
Μόλις είχε δύσει ο ήλιος στην Θεσσαλονίκη και ο 35χρόνος που έκανε τον βραδινό του περίπατο σε κεντρική οδό της συμπρωτεύουσας δέχτηκε επίθεση από 28χρονο.
Ο δεύτερος κατάφερε να του πάρει το πορτοφόλι που περιείχε το ποσό των 70 ευρώ και διέφυγε τρέχοντας, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε σταθμό του ΕΚΑΒ.
Λίγη ώρα αργότερα ο 28χρονος δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Πεζών Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Θεσσαλονίκη : Λήστεψαν μέρα μεσημέρι 59χρονη στη Σταυρούπολη
Με τη χρήση σωματικής βίας και ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ένας άνδρας απέσπασε το μεσημέρι μια τσάντα από 59χρονη, στην οδό Τζαβέλα στη Σταυρούπολη. Τη ληστεία κατήγγειλε η παθούσα στην αστυνομία και σύμφωνα με την ίδια η τσάντα της περιείχε προσωπικά έγγραφα, αντικείμενα και 100 ευρώ. Η 59χρονη πήγε στη συνέχεια μόνη της σε νοσοκομείο της πόλης για προληπτικούς λόγους.
Η αστυνομία αναζητά τον δράστη της ληστείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου