Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Περιμένουμε απάντηση !!!!

dimarxeio2.jpg

Τελευταία φορά που ρωτάμε και περιμένουμε απάντηση από τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.
Πόσα  αυτοκίνητα του δήμου κυκλοφορούν , για ποιους λόγους κυκλοφορούν,  και πόση βενζίνη έχουν καταναλώσει κατά το τελευταίο εξάμηνο ,γιατί δεν νομίζουμε ότι θα πρέπει να θεωρούν τους δημότες κορόιδα που θα πρέπει να πληρώνουν τα βίτσια του καθένα από τον δήμο είτε υπαλλήλου είτε εκλεγμένου να χρησιμοποιούν τα δημοτικά αυτοκίνητα για να πηγαίνουν τις βόλτες τους και για  να κάνουν τις δουλείες τους και  φυσικά να χρεώνουν σε εμάς τα κορόιδα τα έξοδα.
ΕΩΣ ΕΔΩ  
Την επόμενη φορά θα δημοσιεύσουμε και ονόματα και φωτογραφίες με τα αυτοκίνητα του δήμου να βρίσκονται σε μέρη που καμιά μα καμιά δουλεία δεν έχουν και τότε να δούμε που θα πάτε να κρυφτείτε.
Σας ψηφήσαμε για να διαχειριστείτε τα χρήματα που δίνουμε στο δήμο με διαφάνεια και για να γίνονται πράγματα για το καλό όλων των δημοτών και όχι να γίνετε κατασπατάληση αυτών των χρημάτων.
Απαιτούμε εδώ και τώρα ξεκάθαρες απαντήσεις με στοιχεία , που και για πιο συγκεκριμένο λόγο γίνετε η κίνηση των  αυτοκινήτων  του δήμου , τι κατανάλωση σε καύσιμα είχαμε και αν σύννομα κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα του δήμου για τις συγκριμένες μετακινήσεις.
Περιμένουμε απαντήσεις τώρα !!!  μην νομίζετε ότι επειδή είναι καλοκαίρι και ο κόσμος έχει πιο χαλαρή διάθεση ότι θα τα ξεχάσουμε εμείς είμαστε εδώ και θα το διαπιστώσετε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου