Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ 

  Δήμου Χαλκηδόνος


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

H Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ του Δήμου Χαλκηδόνας, ανακοινώνει σε όλους τους πολίτες του Δήμου μας ότι δεν έχει πάρει καμιά απόφαση για το σχήμα που θα κατεβάσει ή θα στηρίξει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Χαλκηδόνας.

   Οτιδήποτε κυκλοφορεί, διαδίδεται ή προωθείται από ορισμένους, δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, είναι ψευδές και ανυπόστατο.

   Ονόματα υποψήφιων Δημάρχων, δημοτικών συμβούλων κλπ και κυρίως ονόματα μελών της οργάνωσής μας, ότι τάχα συμμετέχουν σε υπό διαμόρφωση συνδυασμούς άλλων, είναι μόνο στη φαντασία κάποιων και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους διαδίδονται.

   Οι Δημοτικές εκλογές του Μαΐου αποτελούν για τον ΣΥΡΙΖΑ μια πολύ σημαντική πολιτική και αυτοδιοικητική μάχη, που θα τη δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με τη σοβαρότητα που απαιτείται. Στη διαμόρφωση του εκλογικού μας σχήματος θα συμμετέχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα χωριά του Δήμου μας. Οι διαδικασίες αυτές θα ξεκινήσουν άμεσα και θα έχουν ως στόχο την ανάδειξη μιας δυναμικής κόντρα σε μνημονιακές πολιτικές στην Τ.Α. και κατάργησης της λογικής του Καλλικράτη ως στήριγμα αυτών των πολιτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου