Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013


Στο χορό των εκλογών μπαίνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι

Εφτά μήνες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και ήδη όσοι ενδιαφέρονται για τους δημοτικούς θώκους ξεκινούν την προεκλογική τους εκστρατεία. 

Στον δήμο Δέλτα μπορεί τα πράγματα στην παράταξη που διοικεί τον δήμο να είναι θολά, όμως υπάρχουν πολίτες που έχουν πάρει τις αποφάσεις τους να ασχοληθούν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Αρ. Καράμπας: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα

«Έχω ήδη πάρει την απόφασή μου. Να είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Δέλτα» δήλωσε στην Βεργίνα Τηλεόραση και στην εκπομπή «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση ο επιχειρηματίας στη ΒΙΠΕ Σίνδου Άρης Καράμπας. 

«Δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι ταμπέλες, ούτε τα κόμματα. Με ενδιαφέρει να βάλω όλες μου τις δυνάμεις να μπορέσει να πάρει ο δήμος την αίγλη που του αξίζει» σημειώνει. 

Δείτε το σχετικό βίντεο 
Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες στην ίδια εκπομπή ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος ερωτώμενος για το αν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στον δήμο Δέλτα απάντησε μεταξύ άλλων "θα κάνω τα πάντα για τον δικό μου τον δήμο, θα κάνω τα πάντα για τους δικούς μου ανθρώπους, Από όποιο πόστο μου ζητηθεί θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου