Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

...χωρίς τον ξενοδόχο!


  Ωχ, μάλλον πέρασε μύγα τσε-τσε! Δεν εξηγείται αλλιώς η ξαφνική υπερδραστηριότητα τον τελευταίο μήνα!  δημόσιες σχέσεις, το κλείσιμο των λακκούβων  και μερικές τσαπιές  -στα μεγάλα έργα – πιο πολύ για τα μάτια.
  Μετά από χρόνια απραξίας, αφού όλα έγιναν γης μαδιάμ, και λίγους μήνες πριν τις εκλογές "όλα αλλάζουν"! Πάντα "όλα αλλάζουν" λίγο πριν τις εκλογές. Ξαφνικά επιστρέφουν τα μεγάλα χαμόγελα, η βιασύνη, οι δηλώσεις, οι υποσχέσεις, τα πολλά λόγια και ό,τι άλλο σκεφτούν οι imagemakers για να αναστηλώσουν την εικόνα.
  Κάποιοι ακόμα και τώρα, μετά το χαλασμό των τελευταίων ετών,  με την κοινωνία στα κάγκελα, θεωρούν ότι έχουν τους πολίτες στο τσεπάκι τους!
  Όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Μάλλον ξεχνούν ότι και οι πολίτες αλλάζουν και τώρα πια δεν ξεχνούν και είναι δύσκολο να εμπιστευθούν άτομα των οποίων τα λόγια δεν συμβαδίζουν με τα έργα τους, άτομα που τους πλήγωσαν και τους αγνόησαν!  Και είναι ακόμα πιο σίγουρο ότι δεν θα εμπιστευθούν "παλαιοκομματικές λογικές"  και κυρίως αυτούς οι οποίοι  αλλάζουν αμφίεση και "χαμόγελο". Έτσι απλά!
  Όπως και να ‘χει, το αμέσως προσεχές διάστημα οι εξελίξεις προβλέπονται πολλές και σημαντικές. Καλά να ‘μαστε να τις παρακολουθούμε. Και προπαντός να τις διαμορφώνουμε με τη συμμετοχή μας.


Σχολιαστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου