Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012


                                 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
Έκρυβαν παράνομα φυτοφάρμακα σε μπουγατσατζίδικο

Παράνομα φυτοφάρμακα μέσα σε μπουγατσατζίδικο και σε διαλογητήριο φρούτων κατέσχεσαν αστυνομικοί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.
Οι συσκευασίες δεν έχουν άδεια κυκλοφορίας για την ελληνική αγορά και διερευνάται αν προέρχονται από τη «μαύρη αγορά» της Βουλγαρίας.
Η έρευνα έγινε στο κατάστημα-μπουγατσατζίδικο ενός 46χρονου και στα ψυγεία-διαλογητήρια φρούτων 48χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν 19 φιάλες του ενός λίτρου, δύο συσκευασίες των πέντε λίτρων και ακόμη τέσσερις συσκευασίες με φυτοφάρμακα που κυκλοφορούν παράνομα. Ακόμη, κατασχέθηκαν πέντε φακελάκια που περιέχουν σπόρους προϊόντων, βουλγαρικής προέλευσης.


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Έκλεβε πατάτες από το χωράφι του γείτονα.

Πατάτες από το χωράφι του γείτονα κατηγορείται ότι έκλεβε 53χρονος στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Συνελήφθη, όταν έγινε αντιληπτός από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Ο 53χρονος ανενόχλητος έσκαβε στο χωράφι ξένης ιδιοκτησίας και έβγαζε από το έδαφος πατάτες, τις οποίες φόρτωνε στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα βρέθηκαν και σάκοι, ενώ κατασχέθηκε και μία τσάπα, με την οποία έσκαβε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου