Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012


Εμείς τα λέγαμε

 

Βάζοντας την ανάρτηση 133  και σήμερα για την αποχώρηση από την Δημαρχία του Παναγιώτη Δαϊκουδη,  κάποιοι από τους φίλους αναγνώστες του blog έσπευσαν να μας κατηγορήσουν ότι με αυτή την ανάρτηση  στηρίζουμε τον Γιάννη Μπίκο. Μάλλον εύκολα ξεχνούν ότι είμαστε το μόνο blog από τον Δήμο Χαλκηδόνος που από την αρχή δεν χαριστήκαμε σε κανέναν πρώην  και  νυν  όταν θεωρούσαμε ότι  με τις ενέργειες του λειτουργούσε σε βάρος του δήμου και των δημοτών.

Αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσει κάποιος αν  ανατρέξει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας, εκεί θα δει την αλήθεια, γιατί δεν χαριστήκαμε  ούτε  στον δήμαρχο ούτε στον  αντιδήμαρχο, αλλά ούτε και σε κάποιους από την αντιπολίτευση που τους στείλαμε εκεί για να ελέγχουν τις ενέργειες και τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής και όχι να γίνουν η ουρά και η συγκάλυψη της συμπολίτευσης.

Και τώρα στο κυρίως  θέμα.

Είναι σε όλους γνωστό ότι μετά την μεταξύ τους κόντρα και την ανταλλαγή των επιστολών Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος τα έχουν ξαναβρεί και προετοιμάζονται γι’ αυτό που είχαν συμφωνήσει προεκλογικά, δηλαδή να αναλάβει την δημαρχία ο Γιάννης Μπίκος μετά από τους πρώτους 23 μήνες δημαρχίας του Παναγιώτη Δαϊκούδη και να αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου μετά την παραίτηση του από την Δημαρχία ο Παναγιώτης Δαϊκουδης (άλλωστε παραμένει κενή η θέση του Γενικού Γραμματέα εδώ και 1,5 χρόνο εξαιτίας αυτής της συμφωνίας).

Το ότι ο Δήμος δεν λειτουργεί σωστά και τα προβλήματα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα είναι πολλά το βλέπουμε και το γνωρίζουμε όλοι , το ότι < φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη> στην μεταξύ τους  συνεργασία είναι επίσης γνωστό, αλλά και τους δυο ποσώς τους ενδιαφέρει ο Δήμος και οι  Δημότες , το μόνο που τους νοιάζει είναι  η προσωπική τους προβολή και το ποιος θα είναι ο κερδισμένος από την όλη κατάσταση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ότι επειδή δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους , εδώ και 2 χρόνια ακούμε για οργανόγραμμα του Δήμου και οργανόγραμμα δεν βλέπουμε, και όλα αυτά γιατί ; Επειδή δεν μπορούν να συμφωνήσουν μεταξύ τους  που θα πρέπει να είναι η κάθε υπηρεσία και γιατί ο καθένας από μονός του δεν μπορεί να έχει την πλειοψηφία με το μέρος του για να γίνει το δικό του.

Αυτά για την ώρα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας.

2 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙΤΕ. ΟΥΤΕ BBC ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΙΚΟΥ-ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΝΤΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟ- ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΒΑΛΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ?
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ Ο ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΠΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή