Πέμπτη 31 Μαΐου 2012


Ερώτηση σε Δήμαρχο και  Αντιδήμαρχο

 
Με την αρ. 129/2534/20.1.2010 (ΦΕΚ 108/Β/2010) Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών καθορίστηκαν οι δικαιούχοι χρήσης των κρατικών αυτοκινήτων και το ανώτατο όριο κυβισμού αυτών.
Σύμφωνα με την παραπάνω ΚΥΑ όλα τα αυτοκίνητα άνω των 1400 cc, τα οποία ανήκουν στην κυριότητα και χρησιμοποιούνται από τις υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα και τους Δήμους , έπρεπε να αποσυρθούν από την κυκλοφορία και παραδοθούν  στον Ο.Δ.Δ.Υ. μέχρι 31.12.2010.
Μέχρι την ημερομηνία αυτή έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της απόσυρσης.

Ερώτηση προς τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο , πόσα από τα επιβατικά  αυτοκίνητα του δήμου που είναι πάνω από  1400 κυβικά συνεχίζουν να κυκλοφορούν παρά τον νόμο , ποιοι  τα οδηγούν και για πιο λόγο κυκλοφορούν  ακόμα ;

Να περιμένουμε απάντηση ;

1 σχόλιο:

  1. TΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΜΠΛΟΚ. ΓΡΑΨΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ. ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΕΙΑ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή