Τετάρτη 23 Μαΐου 2012


Στο ΕΣΠΑ η αποχέτευση σε Νέα Μεσημβρία και Βαθύλακκο
Άλλο ένα έργο που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ μέσω του ΥΠΕΚΑ είναι αυτό της κατασκευής δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων σε Νέα Μεσημβρία και Βαθύλακκο του Δήμου Χαλκηδόνας. Το έργο θα δημοπρατήσει ο Δήμος Χαλκηδόνας.
Πρόκειται για άλλο ένα έργο που μπήκε μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «Περιβάλλον- Αειφόρος Ανάπτυξη». Η χρονική διάρκεια υλοποίησης του έργου είναι 34 μήνες ενώ ο προϋπολογισμός του είναι 11.681.504,43 ευρώ.
Το αντικείμενο των εργασιών είναι η κατασκευή των έργων αποχέτευσης για τους οικισμούς Βαθύλακκος και Νέα Μεσήμβρια του Δήμου Χαλκηδόνας και περιλαμβάνει:
•Την εκπόνηση Οριστικής Μελέτης Δικτύων Αποχέτευσης και Αγωγών Μεταφοράς Ακαθάρτων.
•Στην εκπόνηση της μελέτης περιλαμβάνονται: Τοπογραφική μελέτη, Υδραυλική μελέτη, Τεύχη δημοπράτησης και ΦΑΥ - ΣΑΥ. 
•Την κατασκευή των Δικτύων Αποχέτευσης και των Αγωγών Μεταφοράς Ακαθάρτων.
•Τα δίκτυα θα είναι βαρυτικά και θα έχουν συνολικό μήκος 47 χλμ.. Τα 34,3 χλμ από αυτά είναι τα εσωτερικά ΔΑ των 2 οικισμών και τα υπόλοιπα 12,7 χλμ είναι το δίκτυο μεταφοράς ως υφιστάμενους αγωγούς της περιοχής του Αγ. Αθανασίου, με τους οποίους τα λύματα θα μεταφέρονται στην ΕΕΛ Θεσσαλονίκης. 

2 σχόλια:

  1. Απο λόγια χορτάσαμε...........
    .......και το αποχετευτικό δίκτυο της Γέφυρας που έχει εκπονηθεί και δημοπρατηθεί(?)πότε με το καλό θα αρχίσει?
    ΝΕΟΣ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΠΑΠΠΟΥΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΑΜΙΕΣ!!ΠΑΛΙ;!!!///στην αρχη εριξαν ασφαλτο(προ-υπηρχε το χωμα),μετα μπαλωσαν την ασφαλτο,μετα μπαλωσαν τα μπαλωματα,μετα εσκαψαν για να βαλουν λαμπες,μετα εριξαν ασφαλτο,μετα εσκαψαν για να βαλουν νερο,τωρα λενε θα κανουν αποχετευση,εγω πινω καφε και τους βλεπω,ειναι πολλοι και ειμαι ενας,η μαλακισμενη η θεια μου εκανε τα αδυνατα δυνατα για να μη μας βαλουν πεζοδρομιο ,η βρώμα,,καποια μερα θα ξεσκισω καποιον απο αυτους τους χαρτογιακαδες ,με τα λογια,ευχομαι να εχουν βιο αβιωτο,

    αρα,Τέλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή