Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τα ‘έσπασαν’  οι συνεταίροι
Γκρεμίζεται το ‘μαγαζί’
Μετά τα υπονοούμενα του κ. Μπίκου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για στοιχεία που μαζεύει σε οικονομικά θέματα και που αφορούν τον Δήμαρχο,   λέγοντας ότι  όταν τα συγκεντρώσει και τα παρουσιάσει θα πρέπει ο Δήμαρχος να παραιτηθεί, μάλλον μόνο ο εισαγγελέας θα μπορέσει να βρει  άκρη, όπως σωστά είπαν  ο Μαυρουδής Μηντσιούδης και ο Παναγιώτης Τσανης, για το τι συμβαίνει εδώ και 9 μήνες στο νεοσύστατο Δήμο Χαλκηδόνος του συνεταιρικού Δημαρχισμού.
Είναι απίστευτο το πώς μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα έπεσαν οι μάσκες και σήμερα οι πολίτες παρακολουθούν άναυδοι τα όσα διαδραματίζονται εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.
Είναι λυπηρό να διακρίνει κανείς μια τόσο μεγάλη σιωπή από τους τόσο λαλίστατους προεκλογικά δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης που πάλευαν για έναν νέο, σύγχρονο και σε αναπτυξιακή τροχιά Δήμο.
Σήμερα που καλούνται να υπερασπιστούν όχι τα κεκτημένα και τις θεσούλες τους αλλά τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο λαό που τους εμπιστεύθηκε να ‘ποιούν την νήσσα’ και να αποδεικνύονται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων μικρότεροι των περιστάσεων.
Το σίγουρο είναι πως τους πολίτες αυτού του τόπου δεν αξίζουν τέτοιες δημοτικές αρχές , όποιος και να φταίει ότι και να χωρίζει τους δύο πρώην συνεταίρους Δαϊκούδη και Μπίκο, ο λαός έχει ανάγκη σήμερα περισσότερο από ποτέ την στήριξη από μια σοβαρή Δημοτική αρχή.
Και επειδή στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα πρέπει όλοι αυτοί οι κύριοι να επιλέξουν σύντομα : ή θα διαλύσουν το ‘μαγαζί’ και θα πάνε σπίτι τους,  ή θα σοβαρευτούν όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα μήπως και περισώσουν κάτι από την αξιοπρέπεια τους και κυρίως την αξιοπρέπεια όλων των πολιτών τους οποίους εκπροσωπούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου