Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Για Γέλια και για Κλάματα

   Παραβρέθηκα και εγώ την Παρασκευή (όπως πολύς κόσμος) στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου με πολύ σημαντικά θέματα που αφορούσαν τον Δήμο μας. Αποχώρησα όμως με λύπη και με μεγάλη απογοήτευση πριν καλά καλά αρχίσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Το συμβούλιο πραγματικά ήταν "για γέλια και για κλάματα" !!!
Μεγάλη απογοήτευση γιατί:
Ακούστηκε από Αντιδήμαρχο να αποκαλούνται κάτοικοι "Κορόιδα" (και μέσα σ' αυτούς και εγώ) γιατί πληρώσαμε το λογαριασμό της ΔΕΗ (συμπεριλαμβανομένου και του φόρου). Ανακάλεσε φυσικά μετά από πιέσεις των κατοίκων και αμφοτέρων Δημοτικών Συμβούλων !!!
Ακούστηκε από Αντιδήμαρχο να αποκαλείται γιατρός που υπηρετεί στην Χαλκηδόνα "Κουμάσι", όχι για την επιστημονική της κατάρτιση όπως τόνισε, αλλά για τις απόψεις της που δεν συμφωνούν με τις δικές του !!!
Ακούστηκε από Πρόεδρο Δημοτικής Επιχείρησης να αποκαλεί τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου "Ανίκανο" να προεδρεύσει το Συμβούλιο.
Ακούστηκε από την πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων (όλων της Αντιπολίτευσης και μέρος των Συμβούλων της Συμπολίτευσης), ανέλαβε Αντιδήμαρχε Οικονομικών την "Πολιτική Ευθύνη" για τα μαύρα τιμολόγια, και ο Αντιδήμαρχος σφύριζε κλέφτικα με παρουσιάσεις power point !!!
Ακούστηκε από Αντιδήμαρχο ότι "αναμόρφωσε" την πλατεία της Χαλκηδόνας με 380¤ και εκτός από γέλια δεν τον έριξαν και κανένα γιαουρτάκι !!!
Η κατάσταση συνδημότες μου είναι ΤΡΑΓΙΚΗ !!! χρόνο δεν κλείσανε ακόμα και άρχισαν οι "ρεμούλες" !!! (μικρές μπορεί να είναι ... δεν παύουν να είναι όμως).
Όλοι τάχθηκαν ΥΠΕΡ του αγώνα των πολιτών ... στο "δια ταύτα" όμως απέφυγαν να βγάλουν απόφαση !!!
Άλλο ένα συμβούλιο ... "για γέλια και για κλάματα" !!!

Καυστικός Σχολιαστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου