Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χαλκηδόνος
Συνεδρίαση για γερά νεύρα
Σήμερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα ακουστούν πολλά.
 Σύμβουλος της αντιπολίτευσης λέει δεξιά και αριστερά ότι θα παρουσιάσει στοιχεία που ο δήμαρχος αν έχει την πολιτική εντιμότητα θα πρέπει να παραιτηθεί, θα φανεί αν αυτά που λέει είναι λόγια του αέρα και τα λέει έτσι ώστε να έχουμε κάτι να λέμε, ή βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία.
Μετά την καταγγελία της προϊσταμένης για το <μαύρο > τιμολόγιο και την αντιπαράθεση της με τον αντιδήμαρχο οικονομικών,  άρχισαν οι διαρροές και οι καταγγελίες  προς κάποιους πρόθυμους παρατρεχάμενους της δημοτικής εξουσίας εναντίον της υπαλλήλου και κατά των συμβούλων που ζήτησαν το ξεκαθάρισμα με το < μαύρο>  τιμολόγιο .....
Τυχαίο ;  Δεν νομίζω …
Θα πρέπει όμως ο αντιδήμαρχος οικονομικών εκτός για  το μαύρο τιμολόγιο να απαντήσει και στο  πως και γιατί κάποια σχολεία του δήμου έμειναν  έστω και για μια μέρα  χωρίς θέρμανση λόγω  πετρελαίου και να αφήσει τα μεγάλα λόγια για το ότι ο δήμος έχει πλεόνασμα γιατί στις πράξεις  φαίνεται αυτό, και όχι στα λόγια.
Περιμένουμε από όλους τους συμβούλους  να σταθούν στο ύψος τους και να εκπροσωπήσουν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τους δημότες που τους εξέλεξαν και όχι πρόσωπα και καταστάσεις και πολύ περισσότερο τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Το ότι από την πρώτη μέρα της νέας δημοτικής αρχής η σύγκρουση μεταξύ του Δημάρχου και του πρώην Αντιδημάρχου τεχνικών έργων , για το ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο στην τεχνική υπηρεσία του δήμου δημιούργησε ένα σωρό προβλήματα το έχουμε καταγγείλει πολλές φορές, αφού μια υπηρεσία που έπρεπε να λειτουργεί ενιαία βρέθηκε από την πρώτη στιγμή να είναι χωρισμένη στους  3 πρώην δήμους, τα πράγματα σήμερα μετά από 10 μήνες είναι χειρότερα και η λειτουργία της πραγματικά προβληματική.
Επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αριστείδη Αραμπατζή, νομίζουμε ότι από τις αντιδράσεις του κόσμου, των στελεχών που σε στήριξαν και των Δημοτικών σου συμβούλους θα έχεις καταλάβει ότι σου πάει γάντι η παροιμία <η στραβός είναι ο γιαλός η στραβά αρμενίζουμε> φρόντισε να λειτουργήσεις όπως πρέπει σαν αρχηγός της αντιπολίτευσης και στην θέση που σε επέλεξαν οι δημότες και όχι να είσαι άφωνος σε αρκετά σοβαρά θέματα  μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, άλλωστε αφού το έχεις πάρει απόφαση να είσαι πάλι υποψήφιος Δήμαρχος πρέπει να επιδείξεις και το ανάλογο έργο από την θέση που είσαι.
Τελικά ο Γιάννης Μπίκος αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς του έχουν έρθει μέχρι σήμερα,   εξακολουθεί όμως να επιμένει ότι δεν έχει πει ακόμα τον τελευταίο λόγο και ότι αυτός, σαν πολιτικός παλιάς κοπής όπως είναι, έχει την δυνατότητα να κάνει δύσκολη την  ζωή του Δημάρχου με τον δικό του τρόπο.
Και κάτι τελευταίο προς τον Δήμαρχο.
Εξακολουθείς να λειτουργείς σαν Δήμαρχος Κουφαλίων και όχι σαν Δήμαρχος του ενιαίου Δήμου Χαλκηδόνος , δεν έχεις καταλάβει ότι στο τέλος θα μείνεις μόνος και με στηρίγματα  σου τους έξωθεσμικούς που σε στήριξαν προεκλογικά και σε στηρίζουν και τώρα αν αυτό εσύ το θεωρείς επιτυχία εμείς τι να πούμε!  μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχει και η επόμενη μέρα και η επόμενη τετραετία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου