Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011


Συμβαίνουν….
Άρχισε τις συναντήσεις με στελέχη της αντιπολίτευσης ο Γιάννης Μπίκος προσπαθώντας να τα έχει μαζί του σε ότι θα ακολουθήσει στον πόλεμο του με τον Δήμαρχο, ήδη έχει συναντηθεί με αρκετούς από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης.
Περίμενε πολλά ο Γιάννης  Μπίκος από τον Γενικό Γραμματέα Μακεδονίας Θράκης  Θύμιο Σμώκο στην κόντρα του με τον Δήμαρχο, όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο και στην προκειμένη περίπτωση ξενοδόχος είναι η αλλαγή στην κυβέρνηση, γιατί πολλά  πράγματα που αλλιώς τα υπολόγιζε έχουν ποια αλλάξει μετά την αλλαγή στην κυβέρνηση και δύσκολα ο Γ.Γ.  θα μπορέσει να τον βοηθήσει.
 Μπορεί να άρχισε την αντιπολίτευση στον δήμαρχο ο Γιάννης Μπίκος για όσα στραβά συμβαίνουν στον δήμο και σε αρκετά να έχει δίκιο, ομως πολύ αργά τα ανακάλυψε, γιατί αυτά που τώρα καταγγέλλει συνέβαιναν και πριν όμως τότε έκανε κατά το κοινώς λεγόμενο την πάπια ενώ τώρα τα βγάζει στην φόρα. (νοοτροπία πολιτικού παλιάς κοπής, όσο είμαι μέσα δεν μιλάω μόλις με βγάλουν στην απέξω τότε βλέπω όλα τα στραβά  που πριν τα έβλεπα όλα τέλια).
Αν περιμένετε σύντομα να διορίσει νέο αντιδήμαρχο τεχνικών  έργων ο δήμαρχος είσαστε γελασμένοι , μετά τις γιορτές και βλέπουμε, τώρα εκτελεί αυτός και τα καθήκοντα του αντιδημάρχου τεχνικών έργων , λογικά ετοιμάζετε ο πρώην δήμαρχος Χαλκηδόνας Σάκης Νικόπουλος  για την θέση.
Συνήγορος του πολίτη,  Γενικός Γραμματέας του Δήμου θα δώσεις μια απάντηση τι γίνετε με αυτά τα θέματα δήμαρχε; Ξέρουμε από την  μεταξύ σας αλληλογραφία με τον αντιδήμαρχο ότι στην συμφωνία σας ήταν πως μόλις γίνει δήμαρχος ο Μπίκος εσένα θα σε έκανε Γενικό Γραμματέα στον Δήμο, τώρα που λογικά δεν ισχύει η συμφωνία σας μήπως πρέπει να κλίσει αυτό το θέμα;
Τέλος το όνειρο; του Αριστείδη Αραμπατζή για να είναι υποψήφιος βουλευτής, κρίμα οι ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα σε πανηγύρια και εκδηλώσεις στον δήμο ότι παρίσταται σαν  υποψήφιος βουλευτής… Ξανά υποψήφιος   Δήμαρχος για τον Δήμο, τα λάθη που κάνει όμως αρκετά και μάλλον τώρα δεν θα παίζει μόνος στο δημοτικό γήπεδο μιας και ετοιμάζονται πολλοί για υποψήφιοι Δήμαρχοι ( ο  Γιάννης Τσουκνιδάς  ο Γιάννης Μπίκος και όνομα έκπληξη από τον πρώην Δήμο Χαλκηδόνας αυτά όμως με τον καιρό…)
Και μια απάντηση.
Σε διαβάζουμε και μας διαβάζεις άλλωστε στον ίδιο δήμο ζούμε και φυσικά και  οι κρίνοντες κρίνονται.

Και όσο για το < Χαίρομαι που με διαβάζεται και με κρίνετε αλλά εγώ δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν και ούτε πληρώνομαι από κανέναν> οι Ρωμαίοι έλεγαν κάτι που σου το αφιερώνουμε και ο νοών νοείτω  
  scripta manet  (τα γραπτά μένουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου