Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Καθαρές κουβέντες



Επειδή κάποιες από τις αναρτήσεις προκαλούν αντιδράσεις και επειδή σχεδόν καθημερινά έχουμε  μηνύματα από αρκετούς φίλους του blog , θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα σχετικά με το ποιοι είμαστε .

Το  KOYFALESS.BLOGSPOT.GR, έχει

Τρεις (3) μόνιμους διαχειριστές.

Αρκετούς ανεξάρτητους τακτικούς  εγγεγραμμένους συντάκτες - μέλη του blog.

Και Δεκάδες φίλους και αναγνώστες που μας στέλνουν τα δικά τους άρθρα και κείμενα.

Και όλοι
 εμείς (διαχειριστές, συντάκτες-μέλη, φίλοι και αναγνώστες) είμαστε το Koyfalesss.blogspot.gr
 
Οι εγγεγραμμένοι συντάκτες - μέλη του blog λειτουργούν ανεξάρτητα ο καθένας και δεν ελέγχονται από τους διαχειριστές ή κάποιον άλλο. Ο καθένας ανεβάζει στο blog τα δικά του κείμενα και προβάλει  ελεύθερα τις δικές του απόψεις. 

Σύμφωνα με τους κανόνες του blog:

Το Koyfaless.blogspot ανήκει, τόσο σε όλους μας, όσο και σε κανέναν μας. Εδώ δεν επιβάλλονται, ούτε απορρίπτονται απόψεις κανενός. Όπως δεν επιβάλλεται "κοινή γραμμή" στους συντάκτες από κανέναν. Συνεπώς θα βρείτε κείμενα με αντίθετες απόψεις.

Οι διαχειριστές έχουμε την ευθύνη και επεμβαίνουμε μόνο για την τεχνική επιμέλεια του blog και για την διατήρηση -όσο αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε ένα ελεύθερο χώρο- της κοσμιότητας και της τήρησης των βασικών κανόνων του ευπρεπούς διαλόγου και μέχρι εκεί.

Κάθε δημότης μπορεί να γίνει ανεξάρτητος τακτικός συντάκτης-μέλος του
Koyfaless αρκεί απλά να το ζητήσει στέλνοντας ένα e-mail και χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση εκτός της τήρησης των λίγων βασικών κανόνων του blog.

Ως διαχειριστές ονόματα και στοιχεία συντακτών-μελών ή αποστολέων κειμένων δεν δίνουμε και δεν μπορούμε να δώσουμε σύμφωνα με τους κανόνες του blog. Όποιος από τους συντάκτες μας το επιθυμεί μπορεί να αναφέρει μόνος του το όνομά του ως συντάκτης στα κείμενα του.*

Σκοπός της σελίδας είναι να υπάρχει για όλους ένα πραγματικά ελεύθερο βήμα όπου: 

- Να μπορούν να εκθέτουν τις απόψεις τους και τις σκέψεις τους. 
- Να μπορούν προτείνουν δημόσια τις ιδέες τους.
 
- Να μπορούν να προβάλουν τα προβλήματα του τόπου τους. 
- Να μπορούν να κάνουν καυτηριάζουν τα κακώς κείμενα. 
- Να μπορούν να καταγγέλλουν τις αυθαιρεσίες των  διαφόρων εξουσιών και θεσμών που (υποτίθεται) υπάρχουν για να υπηρετούν τους πολίτες.
- Να προβάλουν το δίκιο τους και ξεσκεπάσουν τους νομιμοφανείς τυράννους τους.
- Να έχουν φωνή και να ακούγονται. 

Επιδίωξη μας είναι να μπορούν όλοι να προβάλουν μέσω του blog τα θέματα που τους απασχολούν και να μπορούν να ενημερώσουν το κοινό για τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

ΔΕΝ
 είμαστε, ούτε δημοσιογράφοι, ούτε ρεπόρτερ.

Επιδίωξη μας ως διαχειριστές είναι να διασφαλίσουμε την πρόσβαση όλων όσων το επιθυμούν να ακουστεί η φωνή τους. Και αυτό κάνουμε... Με το καλύτερο δυνατό τρόπο...

Όποιος θέλει και επιθυμεί να θέσει ένα θέμα μέσα από τη σελίδα μας μπορεί ελεύθερα να το κάνει  με τον πολύ απλό τρόπο: Απλά να μας στείλει με e-mail το κείμενο του και εμείς θα το αναρτήσουμε στο blog.

Ως διαχειριστές του blog δεν λογοκρίνουμε τα κείμενα κανενός και συνεπώς ΌΛΑ τα άρθρα που στέλνετε στο Koyfaless αναρτούνται (εκτός των υβριστικών κειμένων τα οποία επιστρέφονται στους συντάκτες τους για διόρθωση και ανασκευή). 

Δεν
 είναι δουλειά μας να κάνουμε λογοκρισία στα κείμενα και ούτε να πούμε σε κάθε έναν τι θα γράψει και ποια είναι η άποψη του. Αυτά τα κρίνουν οι αναγνώστες μας.

Δεν
 είναι δουλειά μας να κάνουμε αντίλογο (για να υπερασπιστούμε τρίτο) στις απόψεις ή την πίστη κανενός.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
TOY KOYFALESS.BLOGSPOT.GR


* Για όσους μας το ζητούν, τους γνωρίζουμε πως στοιχεία συντακτών και συγγραφέων
 δεν δίνουμε. Όσο και να απειλούν κάποιοι που (δικαίως ίσως) ενοχλούνται από κάποιες αναρτήσεις αυτό δεν γίνεται.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ πως υπάρχουν συντάκτες - μέλη του blog που
 δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, όπως και οι διαχειριστές δεν γνωρίζουμε την ταυτότητα κάποιων, καθώς η εγγραφή στο blog έγινε μόνο με γνωστοποίηση του e-mail τους.

Εμείς
 δεν φέρουμε ευθύνη για το   κάθε κείμενο, αφού το blog είναι ανοιχτό και δεν λογοκρίνει κανένα κείμενο. 

Ο κάθε συγγραφέας των κειμένων έχει την ευθύνη των όσων αναφέρει σε αυτά


6 σχόλια:

  1. "Δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε λογοκρισία στα κείμενα και ούτε να πούμε σε κάθε έναν τι θα γράψει και ποια είναι η άποψη του. Αυτά τα κρίνουν οι αναγνώστες μας."
    ΣΧΟΛΙΑ όμως; ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ !!!
    Ετσι ΔΕΝ κανουν οι bloggers !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και όχι μόνο τα σχόλια.Δεν αναρτώνται απόψεις που δεν αρέσουν .Σας έστειλα ένα κείμενο και το αγνοήσατε , χωρίς βεβαίως να είναι υβριστικό. Αν κάποιος αποφάσισε να φιλτράρει τα γραφόμενα τότε όλα τα παραπάνω ακυρώνονται. Στην προηγούμενη ανάρτηση του bloq άλλωστε ορίζετε και τον χρόνο που θα πρέπει να δώσει ο λαός στην διοίκηση πριν αντιδράσει. Αν θέλετε να είστε στις επιλογές των πολιτών ώς μέσον διακίνησης ιδεών , τότε αποδείξτε οτι υπηρετείτε την ελευθεροτυπία και οχι σκοπιμότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλλον κυριε κυριακιδη παίρνετε αυτο οτι δίνετε! Μη ξεχνάτε οτι εσεις ειστε ο πρώτος διδάξας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KOYFALESS.BLOGSPOT.GR

    Κύριε Κυριακίδη, κανένα κείμενο σας δεν μας έχει έρθει με e-mail, σας παρακαλούμε για να μην υπάρχει παρεξήγηση να κοιτάξετε τα e-mail σας και που το έχετε στείλει, Δεν υπάρχει περίπτωση να μας έχει έρθει κείμενο και μάλιστα επώνυμο και να μην το δημοσιευτεί, παρακαλούμε να μας το στείλετε κανονικά τώρα στο e-mail του blog (koyfales@gmail.com) και θα είναι άμεση η δημοσίευση του. Όμως και πάλι σας λέμε ότι κανένα μα κανένα κείμενο σας δεν μας έχει έρθει στο e-mail μας.

    Ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το mail στάλθηκε απο Δημότης Χαλκηδονας 29 09 2014.Δείτε πάλι τα mail σας.Αν δεν το βρείτε σημαίναι οτι κάποιος το εξαφάνισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι το e-mail στάλθηκε στις 29/09/2014 9:26' μ.μ. Για του λόγου του αληθές κοιτάξτε την φωτογραφία των εξερχόμενων μηνυμάτων μας από την gmail.

    http://i60.tinypic.com/wjuszs.jpg

    Σας ξαναστέλουμε το e-mail.

    Γραφείο Τύπου
    "Ενεργών Δημοτών Χαλκηδόνος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή