Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Άρχισαν τα όργανα













Ερημώνει το πρώην Δημαρχείο Άγιου Αθανασίου μετά την εφαρμογή του δόγματος Τσουκνιδά Μηντσιούδη < όλα στα Κουφάλια όλα για τα Κουφάλια.

Μεταφορά υπηρεσιών και υπαλλήλων από το Άγιο Αθανάσιο στα Κουφάλια, σε λίγο μέσα στο κτίριο θα μείνουν μόνο τα περιστέρια.
Φεύγει το ΚΕΚ Νεφέλη από την Δημοτική κοινότητα Γεφύρας και μεταφέρεται στον Δήμο Δέλτα στην Ιωνία.

Αφαίρεση λαμπτήρων  από την Δημοτική κοινότητα Αγίου Αθανασίου

Όλα αυτά και όσα ακόμα θα γίνουν έχουν την υπογραφή των συνδημάρχων Τσουκνιδά – Μηντσιούδη.

Το πώς θα αντιδράσουν οι κάτοικοι των χωρίων που αποψιλώνονται από προσωπικό και από υπηρεσίες θα το δούμε πολύ σύντομα και πολύ δυναμικά.

Να δούμε και τι θέση θα πάρουν σε όλα αυτά και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, οι οποίοι εκλέγονται στα χωριά που φεύγουν οι υπηρεσίες και οι υπάλληλοι, θα αντιδράσουν ή θα το κάνουν κατά το κοινώς λεγόμενο < γαργάρα >μιας και κάποιοι από αυτούς είναι σε καλά αμειβόμενες θέσεις αντιδημάρχων και πρόεδρων οργανισμών του Δήμου.


Ο νόμος δίνει στους δημότες των χωριών που πλήττονται από τις αποφάσεις των συνδημάρχων τα όπλα για  να αντιδράσουν, και ήδη έχουν γίνει συγκεντρώσεις για το πώς θα κινηθούν και το πώς θα ανατρέψουν όλα όσα αποφασίζονται γι’ αυτούς χωρίς αυτούς.

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να ελπίζω ότι αυτά που γράφετε στο κείμενο σας δεν είναι αλήθεια, γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνετε όταν το 60% των εσόδων του νέου Δήμου Χαλκηδόνος είναι από τον πρώην Δήμο Αγίου Αθανασίου να απαξιώνονται τα χωριά που τον αποτελούσαν και τα οποία έχουν τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον νέο Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή