Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Καθαρές κουβέντες Νο2


Επειδή κάποιοι από  τους ανεξάρτητους τακτικούς  εγγεγραμμένους συντάκτες - μέλη του blog διαμαρτύρονται με e-mail που μας στέλνουν ότι πολλά από τα κείμενα που ανεβαίνουν στο blog δεν τους εκφράζουν και κάποιοι άλλοι θεωρούν άδικη την κριτική που γίνεται στην νέα δημοτική αρχή, θα θέλαμε να ξαναπούμε τους κανόνες που διέπουν αυτό το blog ώστε να τους καταλάβει και ο τελευταίος συνεργάτης – αρθρογράφος για να μην έχουμε παρεξηγήσεις.

 Σύμφωνα με τους κανόνες του blog:

Το Koyfaless.blogspot ανήκει, τόσο σε όλους μας, όσο και σε κανέναν μας. Εδώ δεν επιβάλλονται, ούτε απορρίπτονται απόψεις κανενός. Όπως δεν επιβάλλεται "κοινή γραμμή" στους συντάκτες από κανέναν. Συνεπώς θα βρείτε κείμενα με αντίθετες απόψεις.

Οι διαχειριστές έχουμε την ευθύνη και επεμβαίνουμε μόνο για την τεχνική επιμέλεια του blog και για την διατήρηση -όσο αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε ένα ελεύθερο χώρο- της κοσμιότητας και της τήρησης των βασικών κανόνων του ευπρεπούς διαλόγου και μέχρι εκεί.

Κάθε δημότης μπορεί να γίνει ανεξάρτητος τακτικός συντάκτης-μέλος του 
Koyfaless αρκεί απλά να το ζητήσει στέλνοντας ένα e-mail και χωρίς καμία άλλη προϋπόθεση εκτός της τήρησης των λίγων βασικών κανόνων του blog.

Ως διαχειριστές ονόματα και στοιχεία συντακτών-μελών ή αποστολέων κειμένων δεν δίνουμε και δεν μπορούμε να δώσουμε σύμφωνα με τους κανόνες του blog. Όποιος από τους συντάκτες μας το επιθυμεί μπορεί να αναφέρει μόνος του το όνομά του ως συντάκτης στα κείμενα του.*

Σκοπός της σελίδας είναι να υπάρχει για όλους ένα πραγματικά ελεύθερο βήμα όπου: 

- Να μπορούν να εκθέτουν τις απόψεις τους και τις σκέψεις τους.
- Να μπορούν προτείνουν δημόσια τις ιδέες τους.
- Να μπορούν να προβάλουν τα προβλήματα του τόπου τους.
- Να μπορούν να κάνουν καυτηριάζουν τα κακώς κείμενα.
- Να μπορούν να καταγγέλλουν τις αυθαιρεσίες των  διαφόρων εξουσιών και θεσμών που (υποτίθεται) υπάρχουν για να υπηρετούν τους πολίτες.
- Να προβάλουν το δίκιο τους και ξεσκεπάσουν τους νομιμοφανείς τυράννους τους.
- Να έχουν φωνή και να ακούγονται. 

Επιδίωξη μας είναι να μπορούν όλοι να προβάλουν μέσω του blog τα θέματα που τους απασχολούν και να μπορούν να ενημερώσουν το κοινό για τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Επιδίωξη μας ως διαχειριστές είναι να διασφαλίσουμε την πρόσβαση όλων όσων το επιθυμούν να ακουστεί η φωνή τους. Και αυτό κάνουμε... Με το καλύτερο δυνατό τρόπο...

Όποιος θέλει και επιθυμεί να θέσει ένα θέμα μέσα από τη σελίδα μας μπορεί ελεύθερα να το κάνει  με τον πολύ απλό τρόπο: Απλά να μας στείλει με e-mail το κείμενο του και εμείς θα το αναρτήσουμε στο blog.

Ως διαχειριστές του blog δεν λογοκρίνουμε τα κείμενα κανενός και συνεπώς ΌΛΑ τα άρθρα που στέλνετε στο Koyfaless αναρτούνται (εκτός των υβριστικών κειμένων τα οποία επιστρέφονται στους συντάκτες τους για διόρθωση και ανασκευή). 

Δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε λογοκρισία στα κείμενα και ούτε να πούμε σε κάθε έναν τι θα γράψει και ποια είναι η άποψη του. Αυτά τα κρίνουν οι αναγνώστες μας.

Δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε αντίλογο (για να υπερασπιστούμε τρίτο) στις απόψεις ή την πίστη κανενός.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

TOY KOYFALESS.BLOGSPOT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου