Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Επισημάνσεις

Τελευταία παρατηρώ από κάποιους συνδιαχειριστές του blog   επιθέσεις και αναφορές στην νέα δημοτική αρχή και στον Γιάννη Τσουκνιδά.

Καλή είναι η κριτική και βοηθά αυτόν που του γίνεται να διορθώσει τα λάθη του, αν όμως αυτή η κριτική έχει βάση και είναι σωστή.

Για έμενα στον ένα μηνά που έχει στα πράγματα η νέα Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Γιάννης Τσουκνιδάς νομίζω ότι τα πάει αρκετά καλά σε σχέση με την κατάσταση που παρέλαβε από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου και η οποία κατάσταση όπως γνωρίζουμε δεν ήταν και η καλύτερη.

Στον ένα μήνα της νέας διοίκησης, όσοι ζούμε και κυκλοφορούμε στον Δήμο, είδαμε   αρκετές αλλαγές  στην καθημερινότητα των χωριών μας προς το καλύτερο, φώτα που είχαν μήνες να ανάψουν άναψαν, πάρκα που είχαν εγκαταλειφτεί στη τύχη τους καλλωπίστηκαν και έγιναν ποιο λειτουργικά, σιντριβάνια λειτούργησαν ξανά, τρύπες στους δρόμους έκλεισαν και πολλά άλλα μικροπράγματα που τα είχαν ανάγκη τα χωριά μας έγιναν.

Πολλοί ίσως πουν ότι είναι η όρεξη του πρωτάρη να ξεκινήσει καλά , αλλά και έτσι να είναι  δεν νομίζω ότι είναι κακό για τα χωριά μας και για τον Δήμο μας και πιστεύω ότι η κριτική που γίνεται στον ένα μήνα διοίκησης Τσουκνιδά είναι λάθος.

Ο Γιάννης Τσουκνιδάς και οι συνεργάτες του  αν κάνουν πράξη αυτά που έλεγαν προεκλογικά, δηλαδή την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των τοπικών διαμερισμάτων και αποφύγουν να φερθούν και να λειτουργήσουν τοπικιστικά, θα έχουν μια επιτυχημένη δημαρχιακή θητεία, παρ’ ότι όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει ελλιπής χρηματοδότηση  στους Δήμους.

Όλα αυτά μένει να αποδειχτούν στην πράξη, και αν δεν γίνουν τότε δικαιολογημένα να ασκήσουμε  κριτική στον νέο Δήμαρχο και στα στελέχη του όταν όμως θα έχει περάσει κάποιος εύλογος χρόνος στην διοίκηση του Δήμου , και όχι αυτό που έγινε από κάποιους συνδιαχειριστές, η έντονη κριτική με το καλημέρα του νέου Δήμαρχου και η οποία  νομίζω ότι κάπου άλλου  αποσκοπεί.


1 σχόλιο:

  1. Εεε εσύ κάτι πέρνεις ... Κάτι πέρνεις και ΔΕΝ μας το λες !
    Που ζεις ρε koyfaless και τα βλέπεις όλα αυτά ;
    Ποια "ισσόροπη ανάπτυξη" βλέπεις ΜΟΝΟ εσύ ;
    ΟΛΕΣ οι προσδοκίες σου για ένα αναπτυσόμενο Δήμο είναι η λειτουργία ενός συντριβανίου στη πλατεία του Αγίου και 5 λάμπες που άναψαν στην διασταύρωση;
    ΔΕΝ κοιτας το κτίριο του Δημαρχίου του Αγίου που μιάζει σαν εγκατελημένο στρατόπαιδο;
    ΔΕΝ κοιτάς που τα παιδιά μας ΔΕΝ έχουν παιδική χαρά να παίξουν;
    Το ξέρεις πως ο Δήμαρχος που λιβανίζεις στο τελευταίο ΔΣ παρήγκηλε πινακίδες "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ
    ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ";
    Το ξέρεις πως τα χωριά της περιφέρειας ζουν στο σκοτάδι;
    Σε ποιο χωριό ζεις ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή