Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012


ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ & ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ



 Του Μηνά Μηντζαρίδη


        ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ & ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
     ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Πάντα πίστευα πως ο γραπτός λόγος είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο έκφρασης, αλλά όχι ο ενδεδειγμένος τρόπος επικοινωνίας στα μέλη μιας Δημοτικής Ομάδας, που ισχυρίζεται  πως κέρδισε τις εκλογές για να υπηρετήσει τον τόπο.

   Πάντα πίστευα πως ορισμένα ταξίδια στο εξωτερικό, των Δημοτικών Αρχόντων, και όταν αυτά ήταν σωστά προετοιμασμένα, θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε να ενημερωθούν οι ίδιοι,  στην προσπάθεια  τους να βρουν λύσεις, αφού κοινά είναι τα προβλήματα.

   Στον δικό μας Δήμο Χαλκηδόνας ο γραπτός λόγος από την μια και τα ταξίδια από την άλλη δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα, που ανατινάζει την ήδη διαλυμένη Δημοτική Παράταξη των Δαικούδη – Μπίκου.

   Παλαιότερα, φεύγει ο Δήμαρχος στις Βρυξέλλες και αποπέμπει δια επιστολής τον Αντιδήμαρχό του.

   Χθες, έφυγε ο Δήμαρχος στις Βρυξέλλες, δίνει εντολή για ξήλωμα της αίθουσας συνεδριάσεων του ΔΣ, με σκοπό την μεταφορά της σε χώρο που ΔΕΝ έχει ετοιμαστεί ακόμη,   ΔΕΝ ενημερώνει τον Πρόεδρο του ΔΣ, και ο Πρόεδρος του ΔΣ δια επιστολής του, κοινοποιεί στο Δήμαρχο, πως  θα πάψει να ασκεί τα καθήκοντά του, βάζοντας του όρους του.

   Αυτή η δημοτική ομάδα των Δαικούδη – Μπίκου ποτέ ΔΕΝ είχε συνοχή, συναντίληψη,  κοινό βηματισμό, ίδια όσμωση. Το μοναδικό συνεκτικό της στοιχείο υπήρξε μια πετυχημένη λογιστική στρατηγική εκλογικής νίκης, για την νομή της εξουσίας.

Τουλάχιστον να σταματήσουν να επικοινωνούν μεταξύ τους με επιστολές ή να σταματήσουν τα ταξίδια.
ΠΟΤΕ και τα ΔΥΟ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.
Τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.


Με εκτίμηση

Μηνάς Μηντζαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου