Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012


Απόψεις

Από Δήμαρχος κλητήρας
ή
 αλλιώς, ο ορισμός της  ξεφτίλας.


Μας το λέγανε αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε, δεν περιμέναμε ότι ο πρώην πλέον Δήμαρχος (εκτός απροόπτου) Παναγιώτης Δαϊκούδης να πέσει τόσο χαμηλά για να μην χάσει τα 2.000 ευρώ κάθε μήνα από τα ταμεία του Δήμου.

Αφού δεν μπορούσε να γίνει Γενικός Γραμματέας του δήμου για ουσιαστικούς λόγους ( για να γίνει κάποιος Γ.Γ. στο Δήμο πρέπει να έχει πτυχίο από Τ.Ε.Ι. ή Α.Ε.Ι.) και επειδή παραιτούμενος από εκλεγμένος Δήμαρχος σύμφωνα με τον νόμο δεν μπορεί πλέον να παραμένει στο δημοτικό Συμβούλιο ούτε σαν απλός δημοτικός Σύμβουλος, για να μην χάσει λοιπόν το μηνιάτικο του από τον Δήμο αποφάσισε και  απαίτησε από τον Γιάννη Μπίκο να τον κάνει πρόεδρο στην Δ.Ε.Υ.Α.Χ. μιας και αντιδήμαρχος δεν μπορούσε να γίνει.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος σε 2 χρόνια από τώρα θα έρθει πάλι να ζητήσει όπως ο ίδιος λέει την ψήφο μας για να τον ψηφίσουμε για Δήμαρχο ώστε να συνεχίσει να εργάζεται για το καλό του δήμου και των δημοτών.

Αν υπήρχε λίγη τσίπα θα έπρεπε αφού αποφάσισε να τηρήσει την προεκλογική τους συμφωνία με τον αντιδήμαρχο  και να παραιτηθεί από δήμαρχος, να παραμείνει ένας απλός δημότης που θα παρακολουθεί από κοντά τα δρώμενα στον δήμο και να παρεμβαίνει όποτε νομίζει,  περιμένοντας να τελειώσει την θητεία του σαν Δήμαρχος ο Γιάννης Μπίκος και στις επόμενες εκλογές όπως συμφώνησαν να τον στηρίξει σαν υποψήφιο ,και όχι να ψάχνει για μια έμμισθη θέση στον δήμο τώρα, για να μην χάσει το μηνιάτικο του .

Και η ξεφτίλα τελικά έχει τα όρια της.

Venceremos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου