Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Οι Αnonymous κατέβασαν την ιστοσελίδα του υπουργείου δικαιοσύνης
Ολόκληρο  το μήνυμα τους…
 
 
Χαιρετίσματα Ελλάδα,
Αυτό που συμβαίνει στην χώρα σας είναι απαράδεκτο. Επιλεχτήκατε από το λαό σας για να εκπληρώσετε τα όνειρα τους και για να τους αντιπροσωπεύετε αλλά αποτύχατε παταγωδώς και προδώσατε την εμπιστοσύνη τους. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα, την δημοκρατία που γεννήθηκε στη χώρα σας. Τι ειρωνεία.
Ο λαός σας μισεί και σεις δεν κάνατε τίποτα για να το αποτρέψετε. Συνταχθήκατε με το ΔΝΤ παρά τη θέληση του λαού. Συστήσατε έτσι καινούρια δικτατορία στην πλάτη του λαού σας και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της Ε.Ε. να τους σκλαβώσουν οικονομικά και πολιτικά. Πληρώνουν τους λάθος πολιτικούς χειρισμούς της κυβέρνησης και κάνατε τους ξένους λαούς να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται. Τι ντροπή.
Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε ανθρώπους που παλεύουν για τη δικαιοσύνη.
Είμαστε οι Ανώνυμοι, είμαστε λεγεώνα, δεν ξεχνάμε, δε θα συγχωρήσουμε. Να μας περιμένετε.
Διαδηλώνουν εναντίον σας αλλά δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και  το δικαίωμα της ζωής. Οι αυθαίρετες σας πράξεις πρέπει να τιμωρηθούν. Υπογράφοντας τον νόμο ACTA θα στερήσετε τον λαό σας από περαιτέρω ελευθερίες και τον οδηγείτε ένα βήμα πιο στην καταπίεση.
Μας αγνοήσατε και τώρα είμαστε επικεφαλής.
Είμαστε οι ανώνυμοι, είμαστε λεγεώνα, δεν ξεχνάμε, δεν θα συγχωρήσουμε. Έπρεπε να μας περιμένετε.
Ο λαός δεν πρέπει να φοβάται τις κυβερνήσεις, αλλά οι κυβερνήσεις τον λαό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου