Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Άχρηστος  - Ανίκανος Επικίνδυνος
 
Τελικά μάλλον και λίγα τους είπαμε στην προηγούμενη ανάρτηση μας, ότι ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι. Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμαρχος αποφάσισε να ανοίξει αύριο τα σχολεία στο Δήμο  Χαλκηδόνος.
Ερωτήσεις που χρειάζονται άμεσες απαντήσεις.
Δήμαρχε έχεις βγει καθόλου από την ζέστη του γραφείου σου αυτές της μέρες; γιατί αν έβγαινες θα έβλεπες ότι οι δρόμοι στα χωριά είναι αδιάβατοι από τα χιόνια, και οι αυλές των σχολείων  είναι γεμάτες με χιόνι.
Είσαι ανίκανος γιατί δεν φρόντισες να καθαριστούν οι δρόμοι, αλλά και επικίνδυνος γιατί με την απόφαση που πήρες ίσως έχουμε πολλούς τραυματισμούς παιδιών, μιας και για να πάνε στο σχολείο πρέπει να περάσουν από τους δρόμους που εσύ δεν φρόντισες να καθαριστούν από τα χιόνια τα οποία έχουν παγώσει, και να παίξουν στις αυλές των σχολείων που είναι  γεμάτες από χιόνι και τις οποίες εσύ δεν φρόντισες να καθαριστούν.
 Είσε επικίνδυνος γιατι με την απόφαση που εσύ πήρες, μας βεβαιώνεις πως όταν βγουν τα παιδιά στο διάλειμμα για  να παίξουν και να τρέξουν δεν πρόκειται να γίνει κανένα ατύχημα απο τα χιόνια και τον πάγο που υπάρχει στις αυλές των σχολείων ;
Είσαι ανίκανος γιατί την Πέμπτη και την Παρασκευή που τα χιονιά δεν υπήρχαν ή ήταν ελάχιστα και ο καιρός ήταν μαλακός πήρες απόφαση να κλείσουν τα σχολεία, ενώ αύριο που η παγωνιά θα είναι μεγαλύτερη και παγωμένα τα χιόνια στους δρόμους και στις αυλές των σχολείων πήρες απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία του Δήμου.
Ένα σου λέμε, αν έχουμε το λιγότερο τραυματισμούς για να μην πούμε τίποτα χειρότερο, γιατί από ένα πέσιμο μπορεί κάποιο παιδί να χτυπήσει στο κεφάλι και να έχουμε τα χειρότερα, τότε να δούμε τι δικαιολογία θα βρεις να πεις γι’ αυτή σου την απόφαση.
Είσε άχρηστος γιατι αντί να φροντίσεις να κρατήσεις ανοιχτές όλες αυτές τις μέρες τις δημοτικές υπηρεσίες σε όλα τα χωριά αυτές ήταν κλειστές, και σήμερα παίρνεις μια απόφαση για να ανοίξεις τα σχολεία στα χωριά του δήμου τα οποία  δεν φρόντισες να είναι στοιχειωδώς καθαρά από τα χιόνια και τον πάγο.
Άχρηστος  - Ανίκανος – Επικίνδυνος

3 σχόλια:

  1. Μηπως δεν φταίει ο Δήμαρχος αλλα ο αρμοδιος δημοτικος συμβουλος Γιάννης Αλεκάκης που είναι ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπης του Δήμου Χαλκηδόνας και που χθες στο facebook στην σελιδα του ελεγε οτι απο την Πέμπτη οτι καιρο και να έχει τα σχολεια θα ανοίξουν οπως και τελικα εγινε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AAA, μάλιστα ο κος Αλεκάκης....άλλος ένας κύριος που κατάφερε που έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα να κάθεται και να πληρώνεται. Μόνο που τα αυγά κε Αλεκάκη δεν τα κουρεύουν ούτε τα αλωνίζουν.... Μπορεί λοιπόν να βάλει αύριο το κουστουμάκι του και την ωραία κόκκινη γραβατούλα του και να πάει από σπίτι σε σπίτι σε Μεσήμβρια, Βαθύλακο και Γέφυρα και να πάει χέρακι - χεράκι όοοοοοολα τα παιδάκια στο σχολείο. Να μη ξεχάσει μόνο να πάρει και το έλκηθρο μαζί του.......ευκαιρία να κάνει και κάτι τζάμπα για τον λαό....τον Άγιο Βασίλη ίσως;;
    el mutante

    ΑπάντησηΔιαγραφή