Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Που είναι ο Δήμος ; οεοοοοο
που είναι ο δήμος ;
 
Που είναι ο Δήμος και η Δημοτική αρχή ;
Η αλήθεια είναι ότι όλη η δημοτική αρχή, Δήμαρχος και αντιδήμαρχοι  είναι  μόνο για τα πανηγύρια όσο και αν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους προσπάθησαν να βγάλουν από το κάντρο της ανυπαρξίας και της ανικανότητας κάποιους συγκεκριμένους αντιδημάρχους.
Όσοι μπόρεσαν να κάνουν μια βόλτα στα χωριά του δήμου από το πιο μικρό μέχρι το ποιο μεγάλο θα διαπίστωσαν την πλήρη ανυπαρξία όλης της δημοτικής αρχής, τόσο της κεντρικής διοίκησης του δήμου όσο και των κατά τόπους αντιδημάρχων.
 Δυστυχώς με την πρώτη μεγάλη χιονόπτωση στο δήμο μας, βρέθηκαν χωριά αποκλεισμένα μιας και οι κεντρικοί δρόμοι των χωριών δεν καθαρίστηκαν και δεν έριξαν αλάτι, και μιλάμε για τους κεντρικούς δρόμους των χωριών.
Σχολεία και δημοτικές υπηρεσίες κλειστές με την δικαιολογία του χιονιού , δικαιολογία που για τα σχολεία  θα την καταλαβαίναμε αλλά όχι για τις δημοτικές υπηρεσίες, μιας και ο πραγματικός λόγος όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας  είναι η έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης .
Είναι κρίμα για τους 36.000 κατοίκους του δήμου να έχουν παραδώσει την διοίκηση του δήμου σε  άτομα που αποδεικνύονται καθημερινά πόσο ανίκανα τελικά είναι στο στο να διαχειριστούν ακόμα και μια χιονόπτωση και τα προβλήματα που αυτή δημιούργησε στα χωριά του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου