Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012


Πρώτο Ημίχρονο
Δαϊκούδης  –  Μπίκος   0 – 1
Θα βαφτίσουν το κρέας ψάρι, την ανάγκη φιλοτιμία, και θα παριστάνουν τους ικανοποιημένους για αυτή την ψευτο αλλαγή ρότας.

Τελικά ο Δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης αποφάσισε να μην προσφύγει κατά της απόφασης του Γενικού Γραμματέα  Μακεδονίας Θράκης που δικαίωνε τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μπίκο μετά την προσφυγή του κατά της  απόφασης του Δημάρχου να τον πάψει από αντιδήμαρχο.
Η απόφαση του αυτή για την μη προσφυγή κατά της απόφασης του Γ.Γ. έγινε όχι γιατί τα βρήκαν οι δυό τους αλλά γιατί κατάλαβε ο Δήμαρχος ότι δεν θα μπορούσε να περάσει τίποτα από Δημοτικό συμβούλιο μόνος του, αν εξακολουθούσε την κόντρα με τον Γιάννη Μπίκο,  έτσι έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και έβαλε για την ώρα την ουρά κάτω από τα σκέλια κάνοντας ένα βήμα πίσω.
Την υποχώρηση του αυτή προς τα έξω την παρουσίασε δήθεν ότι την κάνει για το καλό του Δήμου και την σωστή του λειτουργία.
Κάθε καλοπροαίρετος δημότης λοιπόν θα μπορούσε τώρα να σκεφτεί αν όλα αυτά που κατήγγειλαν  ο ένας για τον άλλον μέσα από τις επιστολές που αντάλλαξαν και όσα είπαν τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο (υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα) όσο και στις συζητήσεις που έκαναν σε προσωπικό επίπεδο με δημότες,  έχουν πλέον ξεπεραστεί ή ξεχαστεί και ότι δεν ήταν αλήθεια,  μάλλον όχι,  και με την πρώτη ευκαιρία είναι σίγουρο ότι θα έχουμε πάλι ένα από τα ιδία, μιας και οι δύο τους με τις πράξεις τους δείχνουν ότι είναι καλοί μαθητές της κεντρικής πολιτικής σκηνής στην χειρότερη της έκδοση όμως που έχει σιχαθεί ο κόσμος.
Σε ένα χρόνο από τώρα, βάση του συμφωνητικού που έχουν υπογράψει και οι δυο, θα πρέπει ο Παναγιώτης Δαϊκούδης να παραιτηθεί  να αναλάβει Δήμαρχος ο Γιάννης Μπίκος  και ο παραιτημένος να αναλάβει την θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου.
Το πόσο σίγουρο  ότι θα γίνει αυτό θα φανεί σε ένα χρόνο από τώρα, πάντως το μόνο βέβαιο είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά ημίχρονα ακόμα στον μεταξύ τους αγώνα, πάντα για το καλό του Δήμου όμως, όπως λένε και οι δύο φυσικά, ο καθένας από την δική του μεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου