Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά τα πρόσφατα βίαια περιστατικά διαρρήξεων σε σπίτια συνδημοτών μας, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ.Τσουκνιδάς Ιωάννης απέστειλε εκ νέου, σήμερα 25 Μαΐου 2017, επιστολή στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Δομζαρίδη Φώτιο, με την οποία του επισημαίνει για πολλοστή φορά την αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών ίδρυσης του Τμήματος Ασφαλείας στη Δ.Κ. Χαλκηδόνας, καθώς και της στελέχωσης του εν λειτουργία Α.Τ. Κουφαλίων.
Το ζήτημα της ασφάλειας στο Δήμο Χαλκηδόνος απασχολεί εντόνως τόσο την τοπική κοινωνία, όσο και τη Διοίκηση του Δήμου, γι’αυτό υπενθυμίζουμε πως τα ίδια αιτήματα είχαν ξανατεθεί από το Δήμαρχο στον κ. Δομζαρίδη στην κατ’ιδίαν συνάντησή τους στις αρχές Φεβρουαρίου 2017, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του τελευταίου.
Είναι δεδομένο, μάλιστα, πως οι παρεμβάσεις της Διοίκησης προς όλους τους αρμόδιους φορείς, θα συνεχιστούν μέχρι την πλήρη εφαρμογή του οργανογράμματος της ΕΛ.ΑΣ. και την πλήρη λειτουργία των Τμημάτων που προβλέπονται σ’αυτό, στο Δήμο Χαλκηδόνος.



Γραφείο Τύπου Δήμου Χαλκηδόνος

1 σχόλιο:

  1. Ανυποψίαστος Πολίτης26 Μαΐου 2017 στις 6:52 μ.μ.

    Τώρα ΜΑΛΙΣΤΑ !!! Ησυχάσαμε !!!
    Νιώθουμε πιο ασφαλής κ. Τσουκνιδά !!!
    Άσε που όλοι οι κλέφτες τράπηκαν σε φυγή μετά από την βαρυσήμαντο Δελτίο Τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή