Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ


@ Ένα παλιό τραγούδι λέει <Άρχισαν τα όργανα σήκω απ' την θέση σου....> και όπως φαίνεται κάποιοι αποφάσισαν να το κάνουν πράξη.

@ Την αρχή έκανε ο Φώτης Κυριακίδης και η παράταξη του με την συγκέντρωση και την απόφαση από τον Νοέμβριο να αρχίσει τις διαδικασίες για την εκλογή νέου επικεφαλής.

@ Κάποιοι όμως βιάζονται. Συνάντηση είχαν στα Γιαννιτσά δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του Δημάρχου με πρώην δημοτικούς συμβούλους και συζήτησαν την πιθανότητα ο δημοτικός σύμβουλος από την πλειοψηφία να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2019.

@ Δημοτικός σύμβουλος από την παράταξη του Αριστείδη Αραμπατζή επίσημα δηλώνει ότι ξεκινά για την δημιουργία δημοτικής κίνησης διεκδικώντας την δημαρχία στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

@ Ο πρόεδρος της Δ.Κ. Γέφυρας ακόμα περιμένει να του στείλουν την απόφαση της παράταξης του για την διαγραφή του από αυτήν και για ποιους λογούς έγινε. Με τα πόδια να την είχαν στείλει από τα Κουφάλια, τόσες μέρες δεν θα έκανε για να φτάσει, άσε που όλοι αυτοί που προχώρησαν στην διαγραφή του Λουκά δεν μπορούν να ξέρουν αν θα γίνει αποδεχτή από την αποκεντρομένη διοίκησή ώστε να ισχύει και επίσημα.

@ Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας που έχει σειρά ;

@ Τελευταία σε άρθρα τους που δημοσιεύονται σε τοπικές ιστοσελίδες και μπλοκ δημότες θέτουν τα δικά τους ερωτήματα για τον Δήμο και για την σημερινή διοίκηση του. Τόσο ο Σταύρος Αναγνωστόπουλος όσο και ο Παναγιώτης Βαρδουκέλης με όσα γράφουν δημιουργούν ερωτήματα και προβληματισμους στους δημότες για το που πάει ο Δήμος. Προκαλούν όμως ανησυχία στην διοίκηση του Δήμου γιατί τα άρθρα αυτά είναι πάντοτε με στοιχειά και αναφέρονται σε πράγματα που όλοι όσοι ζούμε σε αυτόν τον Δήμο βιώνουμε καθημερινά.

@ Ερώτηση προς τον αντιδήμαρχο οικονομικών Μαυρουδή Μητσιούδη. Τον καιρό της βασιλείας Τσουκνιδά στον πρώην Δήμο Κουφαλίων, Εσύ είχες κάνει καταγγελίες και μηνύσεις για τα πεπραγμένα τότε, του δημάρχου κατηγορώντας τον σχεδόν για τα πάντα.

Όπως λέγανε και οι Ρωμαίοι, « verba volant, scripta manent » Που στα Ελληνικά αποδίδετε "Τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν" 

Νομίζω ότι οφείλεις μια ξεκάθαρη απάντηση αν όσα τότε κατήγγειλες ήταν αλήθεια και τώρα εξαιτίας της συνεργασίας σας τα έχεις κάνει κατά το κοινός λεγόμενο <γαργάρα> ή ήταν όλα ψέματα και οφείλεις τόσο στον Δήμαρχο αλλά και σε όσους σε είχαν πιστέψει μια μεγάλη και Δημόσια συγγνώμη για όσα έλεγες τότε αν ήταν ένα μεγάλο ψέμα σου.

@ Και έρχομαι τώρα σε εσένα δήμαρχε και όσα έλεγες για το ΚΕΚ Νεφέλη τόσο προεκλογικά όσο και στην αρχή της θητείας σου σαν δήμαρχος στον Δήμο Χαλκηδόνος, για το <αμαρτωλό> όπως το έλεγες ΚΕΠ και την διοίκηση του. Τελικά Δήμαρχε ήταν <αμαρτωλό> το ΚΕΚ Νεφέλη όπως έλεγες η όσα έλεγες ήταν απλός λόγια για να περνάει η ώρα; ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει; Νομίζω και εσύ οφείλεις μια ξεκάθαρη απάντηση.

@ Τα καλύτερα έρχονται......



ο ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ